Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyáltalán érdemes itt ismerke...

Egyáltalán érdemes itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
:(
2015. febr. 9. 23:13
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ennyire nem jött össze nektek? :/
2015. febr. 9. 23:22
 12/27 anonim ***** válasza:
Én most is beszélek egy értelmes emberrel itt, szóval nem lehetetlen.
2015. febr. 9. 23:23
 13/27 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled, engem sem nagyon értékelnek. Pedig próbáltam kimutatni, hogy elfogadom őket olyannak, amilyenek, törődtem velük, mégis én voltam az, akinek nem írtak vissza, vagy hárítottak, ha elhívtam őket randira, nem én léptettem le őket a színpadról, engem még akkor sem kerestek eszeveszetten, ha nem foglalkoztam velük. Kétségtelen, hogy bennem is van hiba, de bennük is volt. Ráadásul ezek olyan csajok voltak, akik előtte nyafogtak, hogy a kutyának sem kellenek, meg hogy nekik egy átlagos, odafigyelő srác kellene. Én képtelen vagyok elhinni, hogy kizárólag bennem van a hiba.
2015. febr. 9. 23:26
 14/27 anonim ***** válasza:
Ezegy kérdezős fórum, nem kapcsolat kereső. Vannak arra weboldalak, inkább ott próbálkozz.
2015. febr. 9. 23:26
 15/27 anonim ***** válasza:

Probaljatok csak meg folyamatosan ismerkedos kerdest jelenteni!

Fog jonni a modiktol egy "szivhezszolo" uzenet..en mar probaltam egyszer, unalmamban..

Amugy nekem azert nem jon ossze, mert az a keves is aki szoba all velem, jo messze lakik es/vagy nem vagyok neki szimpatikus..

2015. febr. 9. 23:31
 16/27 anonim ***** válasza:
Itt is lehet, de csodát ne várj! Ez is egy ugyanolyan fórum, mint a többi, mindennek meg kell adni az esélyt.
2015. febr. 9. 23:32
 17/27 opened paradise ***** válasza:

Na szerintem az a legalja,mikor valaki direkt ezeket jelenti.

Tény,hogy millió van belőlük,de hol érdekeljen?

Nem kattintok rájuk és kész.

2015. febr. 9. 23:35
 18/27 anonim ***** válasza:
hát.. akinek viszonylag szerencséje van annak érdemes. én például összespanoltam itt egy jófej lánnyal, egy másikkal komolyabb kapcsolatom is volt :)
2015. febr. 9. 23:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Egy csodálatos lányt már megismertem itt, de nincs akkora szerencsém, hogy mégegy ilyenbe belefutok. 18/F
2015. febr. 9. 23:37
 20/27 anonim ***** válasza:
ha érzelmi hulladékot keresel akkor a legjobb helyen jársz
2015. febr. 9. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!