Tetszik egy lány a buszon. Hogy szólítsam meg?
Szval délutánonként egy buszon szoktam ülni egy lánnyal, és nagyon tetszik, de nem tudom hogyan megszólítani... Pontosabban azért sem, mert mindig fülhallgató van a fülében, mint nekem is. Ma pont beült mellém, és észrevettem, hogy többször rámnézett (mert az üveg előtt ültem, és úgy visszaverődik a kép..) Ennyire még nem tetszett lány pedig még hozzá sem szóltam :SS
15/F
hát régebben én is így voltam, 4-5 évig szemeztem egy sráccal a buszállomáson, mert egy felé laktunk, még suli után is mindig direkt addig vártam rá, amíg nem jött, 2-3 órákat is, de sose lett köztünk semmi, ráadásul kiderült, hogy a nagynénje öt házra lakik tőlünk és minden hétvégén titokban lestem, mikor jönnek látogatni, sőt még fősulira is egy helyre jártunk, csak más szakra. de akkor is csak szemezés volt és egyszer nyertem egy nyelvtanfolyamot és ő is és pont abba a kurzusba kerültünk hehe akkor lettem vele jóba, de akkor meg tök ciki volt, hogy annyi év szemzés után élőben is beszélgetünk
Szóval a türelem rózsát terem, vagy pedig a dolgok elébe kell menned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!