Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meddig tart egy olyan kapcsola...

Meddig tart egy olyan kapcsolat, ahol a pasi csak "eszköznek" használ egy lányt?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány barátnője, és kicsit aggódok érte. Kicsit még éretlen, és volt tehetsége egy komolytalan pasit választania: távkapcsolat (50 km), a pasi bárhol bulizik, tehát nem érte jön fel ide... látszik rajta, hogy csak úgy tartja a lányt, semmi érzelmet nem táplál iránta, készült róluk bulikép, egyszerűen faarccal van a pasi, semmi érzelem nem látszik rajta...

legutóbbi bulin kicsit leitatta a lányt, és egy másik barátnőjét (a barátnőm barátnőjét), először ketten (a két lány) kapaszkodott össze (amit a pasi csak úgy nézett a távolból), majd ő is beszállt, középre, "szendvicsbe".

Máskor meg olyan rövid szoknyát vett fel, hogy kilátszott alul az alsója, én mondtam neki, erre úgy rohant haza pironkodva, és ezt a pasija miért engedte???

tehát ez egy komolytalan pasi! Mégis, annyiszor megjárta már a barátnőm a pasikkal, úgy sirt nekem, hogy mindig csak kihasználták, addig kellett amig ... és dobták.

Én persze semmit nem akarok tenni, erre magától kell rájönnie. Mégis, szerintetek erre mikor fog rájönni?

2015. febr. 8. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ameddig a lány hagyja magát, vagy ameddig a fiú meg nem unja a lányt.
2015. febr. 8. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
szegénye pont ő az a tipikus, aki a normális pasit elhajtja, és a komolytalanokat szedi össze - pedig nem ezt akarja! :( Féléve is volt ilyen, rögtön összejött valakivel, aki aztán nem foglakozott vele, és még időben lelépett tőle
2015. febr. 8. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Amíg a pasi szeretné.
2015. febr. 8. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell a nő részéről a sírás, ő b**aszta el, ő van vele.
2015. febr. 8. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!