Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A jelentéktelenül átlagos...

A jelentéktelenül átlagos pasik miért vannak egy szinten kezelve az igénytelen, ocsmány, kövér nőkkel?

Figyelt kérdés
A jelentéktelenül átlagos pasik legyenek egy szinten kezelve a jelentéktelenül átlagos nőkkel!
2015. febr. 7. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent neked az hogy jelentéktelen?

Mármint... ilyen kis szemüveges stréber/kocka csávókra gondolsz?

Sztem azok "jobban vannak kezelve".

Az ocsmány , kövér nő alatt már semmi nincs....

18/f

2015. febr. 7. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
No és kik által vannak így kezelve? továbbá a jelentéktelen az nem átlagos. az átlag az egy középérték. szerintem a kövér, csúnya és igénytelen nők vannak a legrosszabbul kezelve. az átlagos pasik csak akkor ha sokat rinyálnak, mert azt nincs ember aki elviseli.
2015. febr. 7. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
A szomorú igazság, hogy nyilván te toleráns vagy velük, de valójában ők is ocsmányak, mint a bűn.
2015. febr. 7. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyan kövér nők (plus size-nak illik őket hívni) akire még a top pasik is csak a nyálukat folyatják. Azok az igazi nők, nem kell őket lenézni!!!
2015. febr. 12. 16:09
 5/7 A kérdező kommentje:

ha plus size modellek vannak, akkor őket miért nem mackós pasi modellekkel mutatják?

mert az összes plus size modelles kép arról szól, hogy az ilyen teca nőt szálkás sportos modell pasik nyalják körbe...

mackós modell pasi meg eleve nincs is?

2015. febr. 12. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Nézd, erre van igény, és kész. A plusz size model nem azonos egy általad említett "ocsmány kövér" nővel, a plusz size model általában egy szép arcú, dundi, de nőies (homokóra) alakú nő.

Férfiben ilyen nincs. Vagy vékony izmos vagy erőteljes alkatot szoktak modellnek állítani. Mackós modell nincs, ahogyan elhízott luvnya sincs. Ne keverjük azért a kategóriákat.

Másfelől nem értem, minek itt rinyálni, hogy az élet igazságtalan? Igen, az! De egy sportos pasinak ugyanúgy szíve joga eldöntetni, hogy ő plus size lánnyal akar járni, mint ahogy egy ilyen lánynak is, hogy mit akar.

Attól neked miért lesz jobb, hogy kivel vannak egy szinten említve -amúgy hol is?????- vagy hogy ki kivel jár, kinek ki jön be? Láttam már ronda pasikat szép csajjal, jóképű pasikat átlagos lánykával, láttam már mackós pasit picike filigrán lánnyal és túlsúlyos madonnát is vékony sráccal. Mi a bajod neked tulajdonképpen? Hogy mindenkinek más jön be és mindenki olyannal jár amilyennel jólesik neki, akkor is ha szerinted nem illenek össze?

2015. febr. 13. 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:
persze, van példa minden felállásra, csak az arányuk az teljes mintához képest nem mindegy.
2015. febr. 13. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!