Mit gondoltok, ha egy csaj a csúnya melle miatt nem ismerkedik?
Sajna nekem is ilyen a mellem, bár az alakom jobb (szélesebb csípő, keskenyebb derék):
37.media.tumblr.com/a2a5607af2963c7d5144e717fb28713d/tumblr_n7ap7ql0n81qkflfzo1_1280.jpg
Melltartóban szép, de levenni már nem merném. A fogyás nem játszik, 55kg vagyok, 50 alá nem tudok menni, és a mellemből akkor se bírtam fogyni, maradt 70D (170cm vagyok)
A felvarrás az egyedüli megoldás, de arra nincs keretem.
21L
"nekem is ilyen a mellem, bár az alakom jobb"
Akkor szerinted ő azt mondta, hogy a képen ő van?
Remélem nem baj, ha én nőként írok (úgy is kritikusabbak vagyunk). De szerintem egyáltalán nincs ezzel probléma. :)
20/L/L
Most a kis mellű nők itt irigykednek, hogy neked mekkora melled van, neked meg az a bajod, hogy nagy. Mindenkinek az nem jó, amilyen éppen. Miért nem lehet elfogadni magatokat? Ez lenne a megoldás, nem pedig a műtét.
Nincs a melleddel semmi baj, ismerkedj nyugodtan.
Innentől kezdve viszont hiteltelen a kérdés... A sok nyálcsorgató lúzer úgyis agyondícséri majd, a kismellűek irígykednek... Egy olyan képre ami nagyon messziről picit emlékeztet a kérdezőjére, de ő "sokkal jobb alakú" :D
Hihető, reális, hiteles kérdés!
Szerintem ha ilyen azzal nincs semmi baj, nem csúnya .
Nem értem hogy ezen hogy lehet problémázni. Akinek kicsi az a baja, akinek nagy annak az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!