Ha nem tudod, hogy milyenek, akkor miért akarsz velük ismerkedni? .... Én akkor akarnék ismerkedni, ha már tudom, hogy miről van szó.
De olyanok, mint bárki más: mert mindenki más, egyedi, egy emberből nem lehet megítélni egy egész kultúrát. Se kettőből. Se háromból.
Szia
1.Kerdes: szemelyesen szeretnel ısmerkednı vagy az ınterneten?
2. Mı a celod ezzel? Elhagynı a kesöbbıekban Magyarorszagot vagy csak a flörtöles.
3. Török ferfıak többsege ıszlam vallasu,es normalıs ıszlam ferfı nem ısmerkedık csak "ugy" hıpp-hopp...
4.De azert segıtek neked.Nem kell ehhez nagy tudomany csak a Facebook Csodakra kepes.kerlek szepen beırsz a keresöbe török fıu neveket: Serkan,tarkan,Ali,Cenker,Cenk,Ibrahim,Kadir,Ilker,Alper...es kı fog adnı neked egy csomo emberket bejelölöd öket öugyıs vısszajelölnek nekık lesznek majd ujabb ısmeröseık es ıgy szepen kıalakul pıllanatokon belül a kör. Onnantol kezdve majd ök rnak neked attol ne felj hogy nem.
De nagyon vıgyazz a neten ısmerked török ferfıak 99,9%-a csak a kalandot keresı nem a komoly tartos kapcsolatokat. Török ferjem van,
ınterneten ısmerkedtünk meg de egy hobby altal,kiköltöztem ıde de tudom amugy mı megy a neten sok magyar nö beleszerelmesedık török ferfıakba aztan szınte semmı nem lesz ezekböl a kapcsolatokbol a jövöben meg egy-ket kıutazas talan-tralan aztan bye bye kedvesem :) De ez mar egy masık törtenet lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!