Lányok mi volt a legjobb és a leggázabb szöveg amivel leszolított titeket egy fiú?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 22:31
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-) esetleg még? :D jot iss rosszt is
2015. febr. 6. 22:57
12/15 anonim válasza:
@22:33
Hogy te milyen rosszindulatú vagy!
Inkább örülj neki, hogy valaki megszólított. Nem lehetsz valami barátságos ember, semmi humorérzéked nincs.
13/15 anonim válasza:
Ülök a McDonald'sban, odajön egy srác és megszólít: "Szia! Ideülhetek? Gondoltam, ha hozok fagyit, biztos megengeded..." És leteszi elém a fagyit. Nem volt szívem elküldeni, és jól is tettem, mert ugyan nem lett semmi belőle, de azóta is ő az egyik legjobb barátom. :)
14/15 anonim válasza:
"Nem akarsz meghívni valamire? "
legjobb nem rémlik
15/15 anonim válasza:
Legjobb szöveg: metró aluljáróból felfele vezető lépcsőn - "Versenyezzünk!"... kár, hogy elrontotta utána a pasas, miután megkérdezte tőlem, hogy melyik testrészemet kívánom ápolni, mikor elmondtam neki, hogy a Rossmannba megyek...
Legrosszabb szöveg:
- "Miért siet úgy, kisasszony, lenne magának egy nagyon komoly szexuális jellegű ajánlatom!" (pont ezért siettem úgy...)
- "Te májdnem olyán szép vágy, mint á Lákátos Kriszti!" (sacc per kb 15 éves rajcigány kis kretén, aki utána megpróbált letaperolni a metrón)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!