Van olyan történeted, hogy még évekkel később is bánod, hogy nem mentél oda valakihez, vagy nem hívtad el?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 17:31
1/4 aladar12 válasza:
ja, 2 darab. az egyik mert túl későn akartam lépni több mint másfél éve. a másik múlt szombaton történt.
2/4 anonim válasza:
Én csak azt szoktam megbánni, hogy odamentem vagy elhívtam.
3/4 anonim válasza:
Bár ez nem évekkel ezelőtt történt, könnyen lehet, hogy évek múlva is bánni fogom.
A szilvesztert és az újévet egy hotelban töltöttük. 31.-én este mentem venni a vacsorát (svédasztal volt). Egyszerre nyúltam a tányérhoz egy lánnyal. Gyorsan elkezdtem agyalni, hogy most mi legyen. Vegyem el a tálat, és adjam neki udvariasan, majd kezdeményezzek? Sajnos túl sokat gondolkodtam, ő elvett egy tányért, végül én is elvettem, és mentem enni. Az este folyamán többször is láttam őt, de nem volt alkalom, hogy odamenjek hozzá/nem mertem odamenni hozzá. Sajnos elég szerencsétlen vagyok ilyen helyzetekben...
4/4 anonim válasza:
En azt bantam meg hogy talalkoztunk es hogy annyi ideig hitegettem magam.Mikor vegre talalkoztunk egy igazi paraszt volt.Nem beszeltunk sokat max.10 percet de ott vegig magarol beszelt.Meg az se erdekelte hogy vagyok mikozbe halalosan szerelmes voltam bele.Ez meg semmi fel ora mulva osszejott valakivel en pedig mosolyogva gratulaltam nekik belul pedig sirtam.Azutan ellottem megegy talalkozos kiserletet de az se sikerult valami jol.Azota megtanultam hogy soha az eletbe tobbet nem futkarozok senki utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!