Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány aki baromira...

Van egy lány aki baromira bejön, nem sűrűn látom a vonaton de nevét valakitől megtudtam. Hogyan jussak be a personal zónájába?

Figyelt kérdés

FB-n külsős nem jelölheti be, kicsit beképzelt, elmondás szerint is és stílusát tekintve is.

igaz 6 évvel vagyok idősebb. Lehet nagy falat nekem, ugyan hasonló kategóriás barátnőm is volt, numera is volt már a életem során, még csak szimplán barátság extrákkal kategóriás is. Baromira az a típusú ember vagyok aki meg gebed akkor is összehozza amit elhatároz.

Csak egy példát említsek, 0 forintos állandó jövedelmem van de alkalmi pénz forrásokból sikeresen 2 év alatt összespóroltam álmaim stúdióját vagy ezer más ilyen apró dolgot tudok említeni. Önértékelésemet tekintve közepes szinten vagyok, nem tartom magam sokra szimplán tudom, hogy mit értem el, honnan jöttem, mi a célom és mit akarok elérni! F

2015. febr. 6. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
És miért is volt fontos tudnunk ezt az utóbbi információt?
2015. febr. 6. 16:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Mért baj ha tudja a válaszoló, hogy nekem mik a határaim?
2015. febr. 6. 16:27
 3/3 anonim válasza:

Első, ügyes vagy! Kérdésre kérdést...

Kérdező! Mindenképpen a vonaton beszélj vele, ha lehetne sem kellene facen ráírni.. elbeszélgetsz vele és lesz ami lesz. Habár a kérdés nem mostani, remélem aktuális még :) mellesleg az 1 dolog hogy azt mondják, attól függetlenül nem kell hogy beképzelt legyen.

És hogy igazán a kérdésre válaszoljak: Mindenképp célozz rá, hogy bejön!

2015. febr. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!