Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg van olyan ember,...

Tényleg van olyan ember, akinek nem számít a külső?

Figyelt kérdés

Annyian mondogatják, de tuti, hogy mindegyik vagy majdnem mindegyik utasított már el valakit azért, mert taszította külsőleg...

Össze tudnátok jönni olyan emberrel, aki egy picit sem néz ki jól?

Nem magam miatt írtam ki a kérdést, én egész szép vagyok.

2015. febr. 6. 11:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Nekem nem számít, én bárkit megdugok ... (persze fehér ember legyen!).
2015. febr. 6. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:

például a vakok.

Viccen kivúl nincs, valamekoora vonzalom kel ismerkedésnél.

2015. febr. 6. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A vakoknak nem sokat számíthat.

Nem tudnék összejönni olyannal, aki nem vonz külsőleg.

2015. febr. 6. 12:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Van olyan, csak kevés. Kérdező, képet, vagy meg sem történt! :D
2015. febr. 6. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem azok,akiknek nem nagyon volt még soha lehetőségük kapcsolatra,sőt teljesen tapasztalatlanok!

Nekem sok álszent ismerősöm van,akik erre azt mondják, jaj nekik nem számít, hogy a férfi pénzes legyen,jól nézzen ki stb.Persze, hogy nem számít nekik, hiszen csak olyan pasik találják meg őket,akik egy divatmagazinból jöttek és tele vannak pénzzel :D

2015. febr. 6. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Össze tudnék jönni egy olyannal aki kicsit sem néz ki jól, de hosszú távon nem tudnék vele maradni.

Amikor ide kiírnak olyan kérdéseket, hogy "ronda vagyok, nem lesz soha barátnőm" és hasonlókat, akkor általában ki szokott derülni, hogy hiába gondolja vki rondának magát, azért igények vannak, ronda csajjal nem jönnének össze.

2015. febr. 6. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!