Nektek mennyire számít a partneretek, illetve barátaitok hangja?
Először is szeretném leszögezni, hogy nem ismerkedni szeretnék, csupán érdekel a válaszotok. Klasszikus rádiós hangom van, az a tipikus mélyebb, mint ami szokott lenni az akció- és horrorfilmek felvezetőiben, illetve egyes reklámokban. Néhányak szerint szexi, mások szerint egyszerűen csak normális, de engem akkor is bánt, mert a tömegben szinte lehetetlen ezzel társalogni. Olyan hangtartományban beszélek, amit tömegközlekedésen egyáltalán nem hallani, ha nagyon ritkán társaságba megyek, akkor a zene nyomja el, sőt, ha valakinek a fülébe szeretnék mondani valamit (hangosabb helyen), sokszor még úgy sem érti tisztán, így jóformán csak a "steril" körülmények maradnak, ha tényleg teljes csend van, ott tudok szóban kommunikálni. Ennyit a panaszkodásról.
A lényege az egésznek az, hogy: Nektek van-e ideál ilyen téren az ellenkező nemnél, vagy mindegy? Persze, jó, ha egy férfi nem cincogó hangon kedveskedik a hölgyeknek, vagy egy nőnek nincs olyan hangszíne, hogy le akarjam cserélni rá a mélynyomómat, de alapvetően én pl. nem szeretem a magas hangú lányokat, hosszútávon idegesít a "nyávogásuk" (elnézést, nem szeretnék megbántani senkit!), számomra kellemesebb társaságot nyújtanak a mélyebb hangú hölgyek, megnyugtatóbbak. Vannak kivételek, mikor "csilingelő", vidámságot sugároz, de azért kevés ilyennel találkoztam.
Csak én vagyok ennyire válogatós még a barátaimmal is, hogy zavar, ha nem tudom tolerálni a hangszínűket, függetlenül attól, hogy amúgy értelmesen tudnánk beszélgetni egymással, jó társaságot nyújtanának, vagy ez természetes reakció?
Én rühellem nőknél az ilyen magas, rikácsoló, kényes pi-csa hangszintet. Legyen inkább selymes, könnyed hangja, de ne affektáló. Tudom, ez stílus, de hang is volt már ilyen környezetemben.
10-es a legmagasabb, 0 a nagyon mély, akkor olyan 5-6 körül legyen a csaj hangja.
Ez érdekes kérdés :)
Én lányként szeretem a mély férfi hangokat: persze annak is vannak típusai...
Viszont a saját hangomat utálom: viszonylag magas, és még ráadásul halkan is beszélek sokszor, szóval általában így nem vesznek komolyan. :/
@3
A saját hangját valószínűleg mindenki gyűlöli, függetlenül attól, hogy mennyire mer megszólalni a tömegben emiatt. Az meg végképp borzasztó, mikor felvételről kell visszahallgatni azt (akár többször...) - de ugye ez köztudott, hogy miért van így. Legyél kicsit bátrabb, verd képen a sztereotípiákat, mint ahogyan az alacsony lányok is teszik, ha komolytalannak találják őket! No nem úgy értem, hogy hörögj, de azért csak keményen!
@5
A dohányzás valószínűleg rásegít majd, de remélem nem csak ezért teszed, ha már egyszer kényszerét érzed. Valószínűleg erősen láncdohányosnak kellene hozzá lenni, ami azért manapság már nem olcsó mulatság - bár nem vagyok tisztában a tekert cigi költségeivel.
Viszont az mindkettőtöknek szól, hogy tényleg nem bántásként írtam azt, amit. Tény, hogy vannak nagyon durván visongó lányok, és nehéz elhinni, hogy természetesen érik el azt a hangszínt, nem játszanak rá (akár tudat alatt), de ha (legtöbben!) megmaradnak mellettetek hosszútávon, biztos vagyok benne, hogy csak ti gondoljátok annyira vészesnek.:)
Nekem nagyon sokat jelent egy Nőnél a hang és ahogyan használja...vagyis ahogy kommunikál. Lehet bármilyen szép külsőleg, bármilyen intelligens, ha a beszéde, hanglejtése zavar azonnal menekülök.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!