Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak olyannal érdemes összejön...

Csak olyannal érdemes összejönni, aki tetszik?

Figyelt kérdés

Egyre többektől hallom, nem számít a külső, nem kell a vonzalom, összejöttök, összeszoktok. Vagyis elég, ha a vonzalom az egyik fél részéről van meg, a másik majd idővel beleszeret. Többen is össze akartak velem jönni ezen hülye elmélet alapján, és megsértődtek, mikor nemet mondtam, mert hogy aki válogat, egyedül marad.

Olyan nagy baj, hogy csak azzal tudok járni, aki tetszik? 21N

2015. febr. 5. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg inkább aki válogat az előbb-utóbb talál magának megfelelő partnert.
2015. febr. 5. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, ez teljesen normális. Ha nem vonzódsz valakihez, akkor képtelenség együtt maradni vele.
2015. febr. 5. 20:19
 3/7 The Guard ***** válasza:
Persze h nem baj, de ne válogass sokáig mert nem a tescoban vagy.
2015. febr. 5. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Válogass nyugodtan,csak aztán a végén nehogy egyedül maradj tényleg... Bár ezt nőként tudom nem látod át,és sajnos nem tudod milyen mikor senki nem érdeklődik irántad hosszú időn keresztül,mert akkor meg tudnád jobban becsülni,ha valaki azután érdeklődne.

Nőként a mai világban túl egyszerű szerintem,és nagyon könnyű kapcsolatot találniuk,csak mivel orrba-szájba válogatnak,így aztán saját maguknak nehezítik meg igazából...

23/F

2015. febr. 5. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak olyannal lehet összejönni, aki már az első pillanattól kezdve bejön neked külsőleg. Én pl a mostani barátommal is úgy voltam először, hogy annyira nem jött be külsőleg, ha csak úgy ránéztem nem az ugrott be, hogy hű de jó pasi, hanem , hogy annyira nem az esetem. Viszont a személyisége megfogott és adtam neki egy esélyt, most pedig már a külseje is vonzóbb számomra, a kémia is megvan köztünk. :) Szóval szerintem érdemes megpróbálni olyannal is, aki elsőre nem jön be annyira, aztán ha nem változik ez, akkor nem kell erőltetni. :) 20/L
2015. febr. 5. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

Alapból mondjuk, bemész egy új üzletbe , ott meglátod mondjuk a pénztáros lányt aki szép és gyönyörű, de ugye nem ismered.

Így ugye csak külső alapján tudjuk eldönteni, hogy megismernénk e. Ergo normális esetben kint az életben ha nem ismered a másikat mindenképp külső alapján megyünk oda.

Személy szerint és szerintem sokak szerint ezekben az esetekben ha nem tetszik akkor nem megyünk oda ennyi.

2015. febr. 6. 09:27
 7/7 anonim válasza:

Nos, igen, bizony egyedül maradhat, aki sokáig válogat, ám nem csak a válogatósság lehet ok az egyedül maradásban.

Jól kell megválogatni az értékrendet, amit alkalmazol a választásban, hiszen emberi kapcsolatok esetében a hasonlók vonzzák egymást amik segíthetnek, hogy a létrejött kapcsolatok együtt maradjanak tartósan, hosszútávon!

A hasonló szocializáltság, hasonló iskolázottság, hasonló vagy azonos értékrend segít hogy két vagy több ember megértse egymást és barátok tudjanak lenni

Ám a kapcsolatokba sajnos beleszólhat a földrajzi távolság, a korábbi kapcsolatok helyzete, munkaerőpiaci helyzet, stb,

Úgy veszem észre, a lányok hajlamosak azt modnani, hogy nekik nem számít a külső, ez leginkább a cigánytársadalomban szokott igaz lenni, ott más szempont szerint megy a válogatás, sokkal egyszerűbben: elfogadás van vagy nincs. cigányok körében nem válogatnak sokáig, a cigány lány 14 éves kortól már házasodik, így vannak nevelve, és nekik a "karrier" a család, az asszonykodás!

ami náluk jól működik, érdemes átvenni követni!

Nem jó dolog sokáig húzni halogatni a ismerkedést, udvarlásokat, hiszen közben telik az idő, a napok, hetek, hónapok évek, és eközben elöregszik a társadalom, egyre kevesebbeknek kell eltartani egyre többeket, ami nem jó dolog! ezzel növekszik a szegénység is! Másrészt a szakítások száma, a "kis trianonok" is gyarapszanak, és kinek is jó ez? Kinek jó szerelem nélkül búslakodni a magányban, ... sok azonos magánügy már közügy!

Társkereső oldalakon azt tapsztalom, hogy vannak bőven akik nagy korkülönséggel hajlandók elfogadni a másikat társnak, partnernek, ha ugyan nem kamuznak, mert azt is tapasztalom, hogy nagy a időhúzás, nem válaszolgatnak a levelekre, de ez hasonlóképpen megy sajnos a közösségi portálokon, a facebookon is, ott is sajnos sok a kamuzás, komolytalankodás, ami szintén a kapcsolatok kárára megy .

Van sok könyv a szerelemről ami akár a szerelem tankönyve lehet, amolyan receptkönyv, amit a szülőknek kéne hogy megtanítsanak a gyermekeiknek, vagy iskolákban külön bevezetni ilyen órákat, ... nos ami könyv most éppen eszembe jut és jószívvel ajánlok:

Louise L. Hay: Éld jól az életed most!

A szerző szemléletesen mutatja be, hogyan váltsunk negativ gondolatokról minket, céljainkat segítő pozitivakra!

Sokan nem is gondolják, mennyire tele vannak negativ gondolatokkal, amik befolyásolják megtapasztalásaikat! És nem mindegy, hogy milyenek azok!

Ha más megtapasztalásokat akarunk, akkor bizony valamit változtatni kell

Mert a régi eszközökkel a régi módszerekkel az eredmény is csak a régi marad!

2015. febr. 6. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!