Bejön ha egy lány tud C++-ban programozni? 20/L
Most ezzel akarsz menő lenni? :DDDD
Én is 20 éves lány vagyok, én is tanulok progrmaozni (java és c++), de mi van ebben? :D Konkrétan SEMMI befolyással nincs a kapcsolatomra a barátommal. Nem is értem a kérdést :D Annyira nincs kevés programozó meg kocka csaj, hogy tényleg menőség lenne :D
Ha összedob egy titkosító algoritmust, amelyet még senki nem ismer és úgy tudnánk levelezni, hogy csak mi ketten tudjuk elolvasni (egyfajta nyilvános-titkos kulcsos rejtjelezés), akkor igen, full romantikus lenne... :-)
Olyan módszer kellene ám amit még senki sem ismer, nem ám a RSA, vagy DSS/Diffie Hellman egyfajta implementációja. :-) :-) :-)
Vicccet félretéve, nem aszerint választok egy lányt, hogy "mit csinál", hanem hogy mi az ami megfog benne...
Igen, én is szeretném ha egy szép, kedves tanárnéni tanítana a C++ rejtelmeire. :-)
Eltekintenék az asszimmetrikus titkosítási algoritmus megírásától is, hahaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!