Okkal gondolom ezt, vagy csak simán kisebbségi komplexus? (lányok véleményére vagyok kíváncsi)
24 múltam, egyetemista vagyok, kissé visszahúzódó, de ha megnyíltam teljesen normális, humorom is van. Egyáltalán nem vagyok társasági ember, ismeretlenek között kellemetlenül érzem magam és igencsak magamba fordulok. A hobbim a sport (10 éve úszok rendszeresen + konditerem) és az egészséges életmód, más nem igazán tud lekötni (konkrétan semmi, de ne értsetek félre nem vagyok az az elvetemült idióta gyúrós :D). Külsőmmel elégedett vagyok, magas vagyok, jóképűnek tartanak, és a hobbim miatt a testemre is büszke lehetek.
Viszont nagyon kevésnek érzem magam a lányokhoz. Nem igazán tudom elképzelni, hogy bárkinek is kellenék. Nem vagyok bulizós típus (nem iszom alkoholt, a részegek kikészítenek, sajnálom rá a pénzt), nincs pénzem (azt a keveset is a rendes táplálkozásra és ruhákra költöm), kicsit unalmasnak tartom magam (reggelente 10km gyaloglással kezdem a napot, du. konditerem, heti 3x úszok, ezeket leszámítva kb otthon ülök mindig). Szóval a külsőmön kívül nem tudnék felhozni egy érvet magam mellett...
Ti mit gondoltok egy ilyen srácról?
Hát én csak remélnem, ha ilyen sráccal jönnék össze, hogy velem nem unatkozna. :)
Amúgy semmi baj veled,nem baj hogy nem iszol és nem bulizol.
Kissé egoista.
Kevesebbet foglalkozz magaddal, és jobban figyelj a környezetetre!
Egyébként jó reklám! :)
Simán önbizalomhiány.
Én külsőre nem az egészséges, kívánatos képet hozom. :)
Kövér vagyok, hosszú hajam is volt, van hogy szakállt növesztek, mert csak. Nem a bakancsos lepukkant magyar rocker klisé vagyok, de nem is vagyok a divat és a külsőségek híve.
Mégis volt pár olyan csajom (nem csak egy éjszaka, hanem tartós kapcsolat is), akik bőven a ligámon kívül játszottak.
Szöveg, kommunikáció, természet, odafigyelés, figyelmesség, némi emberismeret (így hamar levettem mi az ami náluk nyerő, mi nem), és tudtam alkalmazkodni. Na jó meg nem játszottam magam senkiért, de képben tudtam lenni a lánnyal aki éppen ki volt szemelve.
Nem mondom, hogy hemzsegtek a nők, és úgy kellett levakarni őket, de baráti körömből páran értetlenül álltak a tény előtt, hogy néha milyen csajokat sikerült leakasztanom, nekik meg nem.
Tehát az egész a kommunikáción múlik, az önbizalmon, és azon, hogy kellően oda tudsz e figyelni a kiszemelt lányra. Meg tudni kell nyitni. Ha nem szereted az idegenek társaságát, egy időben full idegen társaságban én is kellemetlenül éreztem magam, feszengtem és meg akartam felelni az adott társaságnak, de végül mindig magadat kell adni, mert az nem fárasztó, mint folyamatosan egy mintát hozni valamiért.
Tehát szedd össze magad. Ha jársz gyúrni akkor gyakorolj a konditeremben. Ott sem mindenkit ismersz, sokakat csak látásból. Próbálj meg beszélgetést kezdeményezni. Fiúkkal lányokkal. A lényeg, hogy valami kommunikációt indíts el. Nem kell örök barátságot kötni, meg ha látod, hogy terhes a társaságod akkor ismerd fel és ne erőltesd magad, de bátran próbálj meg csak ott helyben futó ismeretséget kötni pár emberrel. Persze az esetedben szerencsésebb ha lánnyal próbálkozol. De csak haverkodj.
És ha nem jársz szórakozni akkor nehezen fogsz találni párt. Nem kötelező szórakozóhelyen ismerkedni, de pont a táncos szórakozóhelyek szólnak az új emberek megismeréséről. A beülős iszogatós a kialakult baráti társaságokról (bár ez így nem kőbevésett).
De ezen kívül is szinte bárhol lehet beszélgetést kezdeményezni és ismerkedni. Pl. a konditeremhez vagy uszodához visszatérve. Neked az a hobbid. Akit rendszeresen látsz ott lányt, valószínű annak is, nem csak a közelgő esküvője miatt hajt. Akkor pedig már van egy közös pont. Lehet beszélgetni. Jártas vagy egészséges táplálkozásban? Tán főzni is tudsz? És máris olyan témakör van a kezedben, feltéve ha a másik fél is tud és szeret főzni, amiről rengeteget lehet beszélgetni. És máris elindul valami.
És onnan már válthatsz másra. De akár azzal is lehet beszélgetést kezdeményezni ha az edzőteremben van TV és látod, hogy nagyon nézi. Ha téged is érdekel, akármit is adjanak (az egyik helyen ahova néha benézek pl vagy animal planet megy vagy discovery), és ha érdekes indíts el arról egy rövid beszélgetést, vagy annak apropóján szólítsd le.
Sőt, ha tényleg olyan jóképű vagy, meg jó testű hidd el, hogy a csajok lesznek zavarban, hogy egy ilyen fickó szólította le őket. :D Baromi aranyosak mikor pirulnak, mert zavarukban azt sem tudják mit kezdjenek veled. :)
Szóval ne parázz. Bátorság. Ha nem vagy hülye és 2 szónál többet vagy képes beszélni egy huzamban akkor add meg a lehetőséget a lányoknak arra, hogy ezt megtudják. Tényleg nem nagy dolog, csak most tűnik annak, mert még gátlásaid vannak.
Ez így nagyon átlátszó önreklám, de az oldal történetében sokadszorra még mindig vannak olyanok akiknek nem szúr szemet. A raklapnyi öndícséret mellé minden "negatívum" olyan, ami valójában ugyanúgy előnyös tulajdonság. Nem arról van szó, hogy ne lenne minden tizedik ember ilyen adottságokkal/mentalitással bíró, hanem hogy mindezt egy kamu kérdésbe csomagolva tették fel.
Gyengébbek kedvéért, "okkal gondolom ezt"... de mégis mit? Mit állít szembe a kérdező a komplexussal szemben? Semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!