Skacok, miert nem preferaljatok a voros haju vilagos boru szeplos csajokat? 15/L
Figyelt kérdés
En is ilyen lany vok,de eddig egy pasi sem jott oda hozzam h dumaljunk.Akk nem is tetszenek senkinek?2015. febr. 4. 15:30
11/23 anonim válasza:
Nekem tetszenek, de én lány vagyok :D
12/23 anonim válasza:
Irj nekem aztan ismerkedhetunk! 15/f
13/23 anonim válasza:
Három komponens alapján nem lehet megválaszolni a kérdést. Ha szépek a vonásaid, akkor biztosan tetszel ennek-annak. 15 évesen még ne temesd magad!
14/23 anonim válasza:
Szeplő nélkül jöhetnél, ha pár évvel idősebb lennél.
15/23 anonim válasza:
Azért mert szebb egy sötétberna hajú barna bőrű lány.. Véleményem szerint..
16/23 anonim válasza:
Mert nincs lelkük. Bizonyított tény.
17/23 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten szépek az ilyen lányok nem is egy ilyen barátnőm volt. Sőt most is vörös hajú és szeplős menyasszonyom van :). Ha meg nem mennek oda hozzád menj oda te hozzájuk mert lehet hogy csak szégyenlősek. Szóval légy bátor és hidd el nem egy pasit találsz magadnak :)22/F
18/23 aladar12 válasza:
én nem preferálom, én imádom őket...
amúgy 15 évesen még ne várj semmit.
19/23 anonim válasza:
Szerintem ti vagytok a legszebbek, és tüzesek az ágyban...
20/23 A kérdező kommentje:
ha tetszenek akk miert nem mentek oda hozzajuk pl egy szemezes utan?nehogy mar en,a lany kezdemenyezzek
2015. febr. 4. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!