Ti mit csinálnátok, ha úgy tűnne, hogy bejöttök egy fiúbarátotoknak, és ő is nektek?
Figyelt kérdés
Nem tudom róla eldönteni... De néha úgy érzem, hogy célozgat, meg mindig bámulni kezd, amikor találkozunk, folyton kérdezget mindenféléről, látom, hogy érdeklődik irántam, csak nem érzékelek ennél többet. :( Mármint nem nyomul rám meg semmi, de nem tudom, hogy azért, mert nem jövök be neki, vagy csak nem akarja elrontani a barátságunkat... Én ezért félek lépni nála...2015. febr. 4. 14:22
1/2 anonim válasza:
Nekem van egy lánybarátom, akibe talán szerelmes is vagyok, de neki van barátja, ezért nem próbálkozom be. :) De ha semmi ilyen nincsen, te is kezdj el célozgatni neki, aztán úgyis "összeérnek" a dolgok és megkapod a választ, jó barátságból, jó párkapcsolat is kialakulhat.
2/2 anonim válasza:
Mióta ismeritek egymás?Mióta szemezget?Szerintem a helsz rá alkalmad probald kideríteni.De ha egy kicsit bátorabb vagy rá is kérdezhetsz.Abból baj nem lehet :) En is igy vagyok most :) Korod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!