Szerelmes, én meg csak lefeküdék vele? N
Van egy srác, aki állítása szerint nagyon rég szerelmes belém, el tudná képzelni az életét velem. Én nem vagyok szerelmes, de iszonyatmód vonzódom hozzá, lefeküdnék vele.
Van köztünk némi táv, így nem úgy áll a dolog, hogy akkor áthívom a hétvégére.
Megéri ilyen esetben egyáltalán foglalkozni vele?
Megéri-e a foglalkozni vele?
EMBER...
Ilyenkor örülök, hogy a szüleim nem így gondolkodtak...
Szülők 190 km-re laktak egymástól, egy nyaralás alkalmával ismerkedtek meg, majd leveleztek, később találkoztak ritkán.
Szavakkal tartották egymást szerelemben, később össze is költöztek. Utána jött a gólya, és hozott engem.
A régi világban ha valami nem volt jó megjavították, nem kidobták és szereztek másikat.
Barátnőm szint úgy 95 km-re lakik, idősebb is tőlem, nem is akart velem járni ezek miatt.
De meggyőztem, azóta nagyon boldogok vagyunk együtt.
Legalább nem fogjátok megunni egymást.
Állandóan izgalmasan várom már a következő találkozót, közben skype meg facebookkal kihúzzuk egymás nélkül.
Szóval igen, az eszetlen dugások helyett össze is jöhettek, főleg ha már évek óta szerelmes beléd a pasi.
Lefekszel vele, visszafordíthatatlanul beléd fog esni, és később te ezt már zaklatásnak fogod venni.
Ha nem akarsz vele járni inkább ne is feküdj le vele.
Ne gyötörd állandóan... Ha nem akarsz vele összejönni inkább mondd meg neki hogy hagyjátok egymást, az ő érdekében és kész.
Minden srác erre vágyik, hogy ha szerelmes egy csajba az ne akarjon vele járni, csak néha kihasználja és dugjanak.
ha nincs senkid, menj bele
nyilván ő is tudja, hogy nem lesz hosszú távú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!