Melyik a legforgalmasabb társkereső oldal?
Figyelt kérdés
Amin valóban van esély ismerkedni,barátkozni. Tapasztalatokat kérek. köszönöm!2015. febr. 3. 12:22
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Nekem 21 éves vidéki férfiként a csajokespasik.hu vált be.
3/7 anonim válasza:
Fene tudja, de nekem az alábbiakról mind lett barátnőm, van amelyikről több is:
lovebox
love
randivonal
randihely
Amik nem jöttek be:
randik
paratlan
Többit nem próbáltam...
4/7 anonim válasza:
A Randihelyet én próbáltam, de az a helyzet, hogy teljesen kihalt az egész oldal. Azoknak a lányoknak a száma, akikkel a korunk (~19-21 év) és a lakómegyénk (JNSZ) megegyezik, és nem 5 éve léptek be utoljára, konkrétan nulla. Mármint szó szerint, még csak nem is költői túlzásként kell érteni.
5/7 A kérdező kommentje:
én 32 F vagyok. :) de akkor a randihely annyira nem forgalmas szerinted.
2015. febr. 3. 21:35
6/7 anonim válasza:
Akkor néhány saját megjegyzés a fent említett oldalakról:
lovebox: annyira nem forgalmas oldal és érdekes (mű) emberek járnak oda. legalább az előfizetési díj barátságos és jól megvan írva az oldal. régi motorosok.
randivonal: az egyik leglehúzósabb oldal, és előfizetés nélkül semmit se lehet rajta csinálni
randik: kis forgalmú oldal, de legalább ingyenes
paratlan: kis forgalmú oldal, de legalább sokba kerül az előfizetés is.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a hasznos hozzászólást is :)
2015. febr. 4. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!