Lányok, van valakinek kedve filozofálni egy kicsit? 21/f
Akinek a gondolatmenete leginkább megfog, azt jutalomban részesítem :D Téma szabadon választható:
-Élet értelme
-Van-e lélek, ha igen mi az?
-Vallás és ami mögötte van
-Örök élet: lehetséges?
Így hirtelen ezek jutottak eszembe, de ha van egyéb ötlet, amit ki szeretnél fejteni, annak nagyon örülök. :)
Ha lehet csak lányok írjanak, nem vagyok kíváncsi férfitársaim véleményére :D
-sok van, mikor melyik szakaszban van az adott személy, neki akkor pont az az értelme az életnek.
-Talán van. Van bizonyíték arra is,hogy van, meg ara is,hogy nincs.
-Sok vallás van. Nem írom le mindről a véleményem. /annyira nem érdekes/
-Tudtommal eddig nem.
Mehetsz aludni! Jó éjt.
Az elsőre nem tudok mit mondani, mert reinkarnáció-hívő vagyok, így minden az élet értelme a fejlődés, hogy a következőben jobb legyen
Igen, van, de ezt nem kezdem el kifejteni, mert betelik a hely.
Melyik vallás?
Mindenki örökké él.
21N
Élet értelme: minden ami boldoggá tesz jelenleg, vagy akár tartósan is, az értelmes dolog. Azok a dolgok amikkel szenvedned kell, és nincs semmi gyümölcse azok felslegesek és nem éri meg pazarolni az idődet rá.
Lélek:maga az ember is lélek. Ha bele gondolsz még olyat is szoktak mondani az emberek hogy "ez a falu vagy város 'valamennyi' lelket számlál. De van a belső lelek ami azért kicsit bonyolultabb mintsem itt le lehetne írni. Az emberek még saját magukat sem ismerik, akkor hogy lehetne általánosságban beszélni erről?
A vallás szerintem jó dolog. De ez mindenkinek egyéni döntés, hogy vallásos-e vagy sem. Ha valaki csak azért vallásos mert muszáj, akkor természetesen rossz dolog. De szerintem a vallás tud adni egy tartást és érték rendet is az embernek. Ha hagyja.
Örök élet... Hát na ez a legfogósabb. Jó lenne, de a legjobb dologk általában elérhetetlenek.:)
Na nagyjából gyorsan ennyi :DD jó olvasást:D v
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!