Mit tegyek ha nem úgy reagál mint ahogy vártam?
Figyelt kérdés
van egy lány, rá szeretnék írni és nem tudom hogy hogyan fog reagálni (egy iskolába jártunk), gondoltam először egy általános dologgal kezdeném és abból következtetnék hogy írjak-e még neki meg hogy mit, szerintetek mit írjak neki? és ha nem ír vissza akk mit írjak neki?2015. febr. 2. 17:02
11/13 anonim válasza:
Nos, ha ezzel menőzne, akkor mit akarsz tőle? Ha ilyen szánalmas ember, hozzá se kezdj.
Amúgy hány évesek vagytok? Privátba is írhatod :)
12/13 anonim válasza:
Figyelj nekem is tetszik egy 2 évvel idősebb fiú,ami szerintem nagyon gáz!!!! egyik nap nekilöktek "VÉLETLEN" (egyépként a barátnőmet kértem meg ,hogy lökjön neki) és bocsánatot kértem ,h : -Jaj bocsi,nem akartam meg ilyenek és facebookon bocsánatot Kértem tőle.És nem írt vissza szerinted ilyen ciki volt!! És nem mondta el senkinek pedig ő fiú.Szülinapján üzibe írtam neki és vissza írt.Ha vissza ír megtudhatod ,hogy bunkó-e!! Sok sikert!
13/13 A kérdező kommentje:
ráírtam visszaírt kb 3-szor utána meg meg se nézte amit írtam, gondolom eléggé egyértelmű, de még mindig jobb egy fokkal mintha nem írtam volna rá és végig azon filóztam volna hogy mi lett volna ha
2015. febr. 6. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!