Hogyan álljam a férfiak tekintetét?
19 éves lány vagyok, viszont nagyon könnyen zavarba jövök, az átlagnál sokkal több mindentől. Ráadásul, ha zavarba jövök, sajnos mindig mosolygok meg nevetnem kell(töri órán ez sok kellemetlenséget tudott okozni mikor a tanár üvöltözött hogy maradjunk csendben, én meg majdnem nevettem zavaromban).
Na a lényeg, hogy ha rám néz egy számomra helyesnek vélt srác, vagy próbál velem szemezni, olyan zavarba jövök, hogy egyből mosolyognom/nevetnem kell, van, hogy nem is bírom állni a tekintetét és érzem néha, hogy elvörösödöm.
Ráadásul ami baj, hogy én nagyon sok srácot látok helyesnek, és ha pl. a bolti eladó az, akkor alig tudok beszélni, csak hebegek-habogok...
Nagyon szeretnék változtatni, mert iszonyat bénán hat, amikor így viselkedek. Ezt csak sok gyakorlással lehet kiküszöbölni?
1. válaszoló, köszönöm, aranyos vagy! :)
Igyekszem nem kínosan felfogni ezt, csakhát ha szegény srác arcába nevetek, az például elég kellemetlen, mert nem mindig csak mosolygás történik részemről.:( De köszönöm!!
2. válaszoló, próbáltam már az alkoholt, de sajnos az se segít benne, attól csak még ilyenebb vagyok:)
Nagyon köszönöm a válaszokat!!:) Mosolyt csaltatok az arcomra :)
6. válaszoló, ez tényleg aranyos lehetett:D Így kívülről nézve tényleg más.:)
De tőled is kedves gesztus, hogy így reagáltad le.:)
7. válaszoló, köszönöm szépen :) Ha így látjátok igyekszem pozitívan felfogni.:) Neked pedig nagyon drukkolok, remélem mihamarabb le tudod szólítani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!