Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14 éves lány vagyok, sokkal...

14 éves lány vagyok, sokkal érettebb a többi 14 éves lánynál ezt sokan mondták már, van egy 21 éves fiú vele kapcsolatban segítség?

Figyelt kérdés
4 hónapja ismertem meg őt az elejétől kezdve udvarolt nekem,nekem nem jött be,de viszont egy hónapja teljesen beleszerettem,mindig rá gondolok,ő is szeret engem viszont akadályok hegye van köztünk.Szüleim nem engedik,80 km-re lakunk egymástól,ő 21 éves én 14.Mit gondoltok lehetne ebből valami? És ne írjátok légyszi h inkább a tanulással foglalkozzak 4-5-s tanuló vagyok!

2015. febr. 1. 20:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10-es mi van??
2015. febr. 1. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Látod,ha értelmes lennél,akkor értenéd ;)
2015. febr. 1. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez elég érdekes mert egyszer majd ha megdug, anyádék rájnnek és megy a börtönbe mert felnőttkorú te meg nem. Elég szégyen az ilyen.
2015. febr. 1. 20:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elhiszem, hogy érettebb vagy korodhoz képest, mert én is az vagyok talán. Nem látok bele a te helyzetedbe, ezért elég nehéz így tanácsot adni.

De én úgy gondolom, hogy bármennyire is beleszerettél, nem ebben a korban van a komoly kapcsolatnak a helye. Mint ahogy a komolytalannak sem. És nem feltétlenül a tanulás miatt, van annál szerintem egy komolyabb tényező.

És ez pedig az, hogy 14 éves korodban - még ha érettebb is vagy - nem alakult még ki a személyiséged, a világnézeted, az életcélod. Ez egy olyan hármas, ami mellett nem lehet elsiklani, mert gondolj bele, ha még egy folyamatosan változó személyiség vagy, akkor megvan az esélye, méghozzá kifejezetten valószínű, hogy a változással együtt egy szakítás lesz a vége.

Igen, ezzel sokan nem néznek szembe, sokan mondják azt, hogy "de tapasztalatotszerzésért akarom a kapcsolatot".

Igen, tapasztalatot ezzel lehet szerezni, csak kérdés, hogy ebből mindegyikre szükség van-e.

Beszélhetnék én még itt, csak kérdés, hogy mit érek el ezzel.

Mindenesetre bármi is lesz ennek a történetnek a vége, én sok sikert kívánok neked a döntéshez, meg ami utána következik!

2015. febr. 1. 20:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Hót nyilvánvaló hogy csak a szűk zuzádra utazik. Normális 21 éves, érett gondolkodású férfi nem kezd 14 évessel ha kapcsolatot akar, már csak azért sem mert hiába "érettebb a koránál) (nem az, de tételezzük fel) akkor sincs közös téma. Természetesen a szűk punci sok 21 évest motivál, de ne hidd egy percig sem hogy egy napnál tovább veled fog maradni miután megdugott. Ha igen, az csak annyit jelent hogy a szűk, hamvas puncid oltárán hajlandó feláldozni az olyan alapvető igényeit is mint beszélgetés, érzelmi biztonság, stb. ami baromi szánalmas.
2015. febr. 1. 20:16
 16/19 A kérdező kommentje:
15-s igen tisztában vagyok azzal h a mai világban már a férfiak háromnegyede arra megy h lefektesse és otthagyja a nőket teljesen "eszköznek" használják"sajnos.De nem gondolod h vannak még talán kivételek?
2015. febr. 1. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:

igen vannak

de azok a lanyok tenyleg erettebbek a koruknal es nem hangoztatjak ezt az eretlenekkel ellentetben...

2015. febr. 1. 21:25
 18/19 anonim ***** válasza:
De, de azok nem egy maguknál 7 évvel fiatalabb buta csitrit fognak összeszedni akivel az időjáráson és a bravo magazinon kívül másról nem tud beszélgetni, mert se végzettsége, se műveltsége.
2015. febr. 1. 22:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Érettebb vagy a korodnál? mesélj még kérlek...
2015. febr. 2. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!