14 éves lány vagyok, sokkal érettebb a többi 14 éves lánynál ezt sokan mondták már, van egy 21 éves fiú vele kapcsolatban segítség?
Szia!
Én elhiszem, hogy érettebb vagy korodhoz képest, mert én is az vagyok talán. Nem látok bele a te helyzetedbe, ezért elég nehéz így tanácsot adni.
De én úgy gondolom, hogy bármennyire is beleszerettél, nem ebben a korban van a komoly kapcsolatnak a helye. Mint ahogy a komolytalannak sem. És nem feltétlenül a tanulás miatt, van annál szerintem egy komolyabb tényező.
És ez pedig az, hogy 14 éves korodban - még ha érettebb is vagy - nem alakult még ki a személyiséged, a világnézeted, az életcélod. Ez egy olyan hármas, ami mellett nem lehet elsiklani, mert gondolj bele, ha még egy folyamatosan változó személyiség vagy, akkor megvan az esélye, méghozzá kifejezetten valószínű, hogy a változással együtt egy szakítás lesz a vége.
Igen, ezzel sokan nem néznek szembe, sokan mondják azt, hogy "de tapasztalatotszerzésért akarom a kapcsolatot".
Igen, tapasztalatot ezzel lehet szerezni, csak kérdés, hogy ebből mindegyikre szükség van-e.
Beszélhetnék én még itt, csak kérdés, hogy mit érek el ezzel.
Mindenesetre bármi is lesz ennek a történetnek a vége, én sok sikert kívánok neked a döntéshez, meg ami utána következik!
igen vannak
de azok a lanyok tenyleg erettebbek a koruknal es nem hangoztatjak ezt az eretlenekkel ellentetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!