Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális, ha egy lány szépnek...

Normális, ha egy lány szépnek látja magát?

Figyelt kérdés
Ha pl szépnek látja magát, vagy valamit magán. (Telt ajkait, hajszínét, vékony derekát, formás lábait)
2015. febr. 1. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez lenne a normális...
2015. febr. 1. 19:42
 2/6 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
Igen. Csak ne legyen elszállva magától, az ego sok embert kiakaszt. Meg a másik elég undorító dolog az ha feszülős cuccot vesz fel holott semmi alakja nincs hozzá, az elég cinkes szokott lenni.
2015. febr. 1. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Felháborító!
2015. febr. 1. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem normálik mikor nagyon csúnya szegénykém és ennek tudatában még teszi magát... nekem báris
2015. febr. 1. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Még ilyet! Hogy képzeli??
2015. febr. 1. 20:02
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi gond nincs. Nem birom az olyan csajokat akik állandóan azt hajtják hogy "kövér vagyok, csúnya vagyok" miközben semmi baj velük. én is elégedett vagyok magammal, és imádom magamat csodálni a tükörben, de mások előtt nem szoktam egóskodni :D
2015. febr. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!