Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam meg egyik...

Hogyan mondjam meg egyik legjobb barátnőmnek hogy változzon meg?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátnőm de sajnos már csak félévenként találkozunk. Régen is egy extrémebb kinézetű csaj volt de most már bedurvult és nagyon nem előnyére. Nekem szokta elmondani a szerelmi ügyeit. A fiúk imádják őt de csak mint barátot. Valóban egy kedves, rendes csaj, nagy dumás és hihetetlenül jó fej de ez sajnos már nem kompenzálja a külsőt amit magára öltött. Sajnos elhízott, teljesen rövidre vágatta azt a szép haját és teleaggatta magát piercingekkel (+pár tetkó itt ott)

Van neki is egy mércéje, pasikban válogatós de attól tartok hogy azok olyan típusú fiúk akik nem biztos hogy haza vinnék őt bemutatni. Így lassan több éve már hogy nincs párkapcsolata és hiába teszek célozgatásokat rá hogy vegyen kicsit vissza, és hogy jobban állt neki a régi külseje, nem jut el felé az üzenet.

Hogyan közöljem vele ezt úgy hogy ne bántsam meg?:/

2015. febr. 1. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Te úgysem tudod meggyőzni, majd az élet meg fogja.
2015. febr. 1. 17:46
 2/9 anonim válasza:
0%
Röhögd ki a francba, majd szamárháton bevonul Jeruzsálembe...(!)
2015. febr. 1. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Kommunikáció.

Nem sublimunal massage, nem telepathy, kommunikáció!!

Milyen barát vagy te??? -.-"

2015. febr. 1. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Majd beno a feje lagya! De ne papolj neki! Minnel inkabb kifejezed egyet nem ertesedet, o annal inkabb ragaszkodni fog ehhez.
2015. febr. 1. 17:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Oké tudom kommunikáció. De amikor megkérdezte hogy mi a baj a külsejével, akkor persze hogy finomítottam és nem mondtam meg hogy bocs de úgy nézel ki mint egy nagyon elk*rt lezbikus
2015. febr. 1. 17:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés ráadásul nem is a pasik miatt foglalkoztatta, hanem amikor munkát keresett és nyilván nem ájultak el tőle állásinterjún
2015. febr. 1. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:

mért akarod megváltoztatni?

ő így érzi jól magát

ő hogy tud téged olyanná változtatni mint amilyen ő most?

sok nem normális

ha valaki nem tömegbirka azt meg KELL változtatni (szerinted)

mért kell kinézni azt aki nem megy a sorba mint a birkák?

őt hívják egyéniségnek te meg a szürke átlag vagy

tömegtermék amiből 10000 ugyan olyan van

2015. febr. 1. 18:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Kösz kedves utolsó de valahogy nem estem seggre a kivételes bölcsességedtől.
2015. febr. 1. 23:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyébként meg rohadtul nem érdekel hogy egy vagyok a 10000-ből. Nekem fontosabb hogy azok számára legyek különleges akik közelebb állnak hozzám. Ebben szeretnék a barátnőmnek is segíteni hogy valaki számára ő is könnyebben az lehessen. Néha egy picit lehet tenni érte és nem kell ettől még feladnia magát.
2015. febr. 1. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!