Lányok, bejönnek a zenészek?
Figyelt kérdés
Elsősorban a húsz év körüli lányoktól kérdezem, hogy bejön ha egy srác zenél (zongorázik, szaxofonozik pl.) egy zenekarban?? Emellett persze tanul még.2015. febr. 1. 16:57
1/7 anonim válasza:
Szart sem érdekel, mit csinál, nem ezen múlik
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy igen, de az is előfordulhat, hogy nem. Tegyél ki gyakorira egy kérdést, aztán majd kiderül..
3/7 anonim válasza:
Ahj, nekem már annyira fájnak ezek a kérdések, köszönöm első hogy megspóroltad nekem.
4/7 anonim válasza:
Nekem igen mivel én is zenélek és nekem fontos higy legyen valami közös pont az érdeklődési körünkben.
5/7 anonim válasza:
jaj,a régi szép idők,mikor a Pista a sváb rézfúvosktúl nekem udvarolt
6/7 anonim válasza:
Ja, pluszpont, mivel én is zenélek, így ez egy közös pont. Persze ha ettől függetlenül nem jövünk ki jól egymással, akkor ugyan mindegy, hogy zenél-e.
7/7 anonim válasza:
Nekem bejönnek a zenészek, főleg ha énekelni is tud, nem csak hangszeren játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!