Lányok, valaki beszélgetni?
Figyelt kérdés
Valaki beszélgetne 16 éves Pesti sráccal:)?
Amit tudni kell rólam,
185 centi vagyok, kék szemem van.... A testalkatom átlagos ( nem vagyok kövér :D)
Nem vagyok páva, és nem követek semmi féle hülye trendet, de tudok öltözködni:) Általába helyesnek tartanak. Eléggé pozitív vagyok:)
2015. febr. 1. 13:41
1/6 anonim válasza:
Én jobb vagyok.
187, izmos testalkat, kék szem, szőke haj.
És a tetjében még biztos okosabb, mint a kérdező :D
18 vagyok.
Nekem írjatok, ne ennek a klónnak :3
3/6 A kérdező kommentje:
1-es, nagyon szánalmas hogy más posztja alatt próbálod hírdetni magad. ha valóban ilyen lennél, akkor valószílüleg nagyon rossz belsővel rendelkezel, vagy iszonyú ronda arccal, szóval nemigen van igazad :SSSS
2015. febr. 1. 13:47
4/6 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy okosabb vagy mint a kérdező? Annyit már legalább bebizonyítottál, hogy nagyképű és bunkó vagy.
5/6 anonim válasza:
Mondhattok amit akartok, nekem mégis írnak a lányok ez a válaszom miatt :)
Csak irígykedtek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!