Irjak a sracnak vagy hagyjam a francba?
Figyelt kérdés
Ugy volt, hogy tegnap talalkozunk, de nem irt mar csutortok ota. Eddig tok jol elbeszelgettunk, mindketten vartuk, hogy talalkozzunk vegre.... Erre lapit... Tegnap alig volt fent.
Megerne irnom neki, hogy hogy lehet ilyen bunko vagy inkabb jobb lenne elfelejteni es nem arra varni, hogy mikor ir ram es kezd el magyarazkodni?
2015. febr. 1. 11:45
1/7 anonim válasza:
Hagyd. Majd ha meg akarja egyáltalán magyarázni, akkor keres.
2/7 anonim válasza:
Találkoztatok már, vagy láttad élőben?
Mert lehet valami kamu, és nem is azzal beszélgettél akit képeken láttál.
3/7 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Ha arra nem méltatott hogy írjon neked a találka miatt, akkor te se pazarold rá az idődet :)
4/7 anonim válasza:
Én meg írnék, csak teljesen másról.Nem kérdeznék rá, hogy miért nem jött.
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet tobb vasat tartott a tuzben es inkabb massal talalkozott... Akkor meg ciki lenne irni neki.
Vagy o is ugy van vele mint en, hogy en sem irtam neki es megsem akarok talalkozni vele. Csak akkor is neki kellett volna talan irnia, hogy akkor mi lesz...
2015. febr. 1. 11:54
7/7 anonim válasza:
Áh, nem rég én is így jártam egy sráccal. Én rákérdeztem, sőt jól megmondtam neki a véleményem és még én voltam a bunkó utána.Hagyd a francba, nem ér annyit. Aki találkozni akar veled tényleg, az keresni fog hidd el. De az ilyen marhákkal nem kell foglalkozni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!