ElnökÚr___ kérdése:
Jóképű izmos helyes sármos férfiak, van kedvetek ismerkedni? 21/L
Figyelt kérdés
budapest#ismike
2015. febr. 1. 10:25
11/14 anonim válasza:
Én iznos vagyok és sármos de te valszleg kuurva ronda vagy ezert nem írok
13/14 anonim válasza:
Én lehet túl izmos vagyok neked, de próba szerencse, ÍRJ!!
14/14 anonim válasza:
héllo-héllo kicsit elvagy szállva magadtól nem gondolod? attól még hogy valaki helyes még nem minden esetben rendes, és aki kicsit csúnyább nem azt jelenti hogy rossz fej. miért akarsz te ennyire a külsőre menni? a belső értékei nem számítanak hogy rendes legyen figyelmes stb? nincs olyan hogy csúnya, max ápolatlan, az meg hogy valaki helyes az meg relativ kinek mi a helyes, aki meg izmos az többségében egoista és el van szállva magától, de persze vannak kivételek nem általánosítok. szerintem túl nagy igényeid vannak, legyél nyitott és próbálj olyan emberekre felfigyelni akiknek tetszel ne csak a külsejét nézd, a kincses láda is nem kívül hanem belül ragyog... 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!