Fiúk/Férfiak! Ti mennyire használnátok ki azt, ha egy szép lány részegen rátok mászna?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 23:23
2/17 anonim válasza:
Szerintem megijednék, hogy hogyan jutott be a lakásomba. :O
3/17 anonim válasza:
Nem preferálom az egy éjszakás kalandokat....
4/17 anonim válasza:
Számomra eleve taszító, ha egy lány részeg, szerintem részeg nőnél nem sok csúnyább látvány van. Ja, talán régimódi vagyok, bocs.
5/17 anonim válasza:
Félreértettem, kettes voltam. :D Simán kihasználnám amúgy.
6/17 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem, én egyáltalán nem ilyen vagyok. Csak kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire legyek óvatos.
2015. jan. 31. 23:28
7/17 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy milyen viszonyban vagyunk.
8/17 anonim válasza:
Ha nem akarsz bármilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, ne legyél részeg. Ennyi.
9/17 anonim válasza:
részeg lányokat aki nem csípi igyon maga is kellőképpen :D nem lesz feltűnő más részegsége,vagy hogy ez nem áll jól neki D:
10/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem,mivel ilyen nem fordulhat elő...Egy nőt sem érdeklem,levegőnek néz az összes.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!