Nagyon keresem a társam, mert elváltam és a 14 éves kislányomat én nevelem. Hűséges, családcentrikus, konyhamalac vagyok.43-éves koromra 42.99-nek nézek ki. Már próbáltam a társkereső oldalakat, de mindig várom a csodát! Vajon létezik?
Nagyon jó szöveg! :)
Ezzel a mentalitással a társkeresőket szerintem felejtsd el, az a világ legunalmasabb embereinek gyűjtőhelye (bocs, akinek nem inge, ne vegye magára...)
Ha ismerkedni akarsz, inkább járj társaságba, vagy próbáld az interaktívabb formákat. Pl. a csetet annyira nem ajánlom, mert a 99% degenerált, de például a Tindert kipróbálhatnád.
(És készülj fel, hogy most kapni fogsz kb. 130 üzenetet a MILF-re vadászó huszonévesektől! ;) )
Az lehet a gond, kérdező, hogy te apukát keresel a lányodnak. Ez bizony nem nagyon fog menni... hacsak nem egy arabot.
Keress inkább társat magadnak, aki elviseli a lányodat is, de nem akar az apja lenni.
Azért a "tisztességen" kívül sok más érték is van még, ami számít egy kapcsolatban. :)
De ha gondolod, írhatsz, hátha...
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!