Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikus, biszexuális lányok...

Leszbikus, biszexuális lányok szeretne valaki ismerkedni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Én 15/L és szeretnék ismerkedni lányokkal. De nem csak itt írogatni vagy az azonos-neműekhez kialakuló vonzalomról beszélgetni szeretnék beszélgetni. Szóval nem szeretnék a semmiről írákálni, ez majd jön a közelebbi megismerés után vagy személyes találkozó közben. És az nagy előny lenne, ha neked is lenne webkamerád, és már az elején lenne egy alap és látnánk egymást. Bárki bármit is mond a külső vonzalom igen is fontos (a belső tulajdonságokhoz könnyebb igazodni) és ezt jobb az elején tisztázni, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak vagy nem egy csomó időt megspórolnánk ezzel. És ezzel nem elijeszteni szeretnélek, nem vagyok egy topmodell, átlagos testalkatom van 163cm 50kg hosszú fekete hajam... szóval ha meglátsz és nem tetszem akkor így jártam, ez két irányba is működik :)

2015. jan. 31. 17:11
 1/6 anonim válasza:
És hova valósi vagy?
2015. jan. 31. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Budapest, 2.kerület. csatárka út
2015. jan. 31. 19:15
 3/6 anonim válasza:
Érdekel a dolog :) bár először inkább kép alapján majd aztán ha úgy alakul szeretnék kamerával ismerkedni vagy ha benne vagy rögtön tali pár üzenet váltás után :) 15/l/bi
2015. jan. 31. 21:29
 4/6 anonim válasza:
írj
2015. febr. 1. 13:41
 5/6 anonim válasza:
Szia! :) Én is szívesen ismerkednék veled! :) 15/L
2015. febr. 1. 20:59
 6/6 anonim válasza:
szia ha lenne kedved fiatal párral kamozni akkor írj privát
2015. febr. 3. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!