Vannak itt normális srácok? 17/L
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 12:08
2/22 anonim válasza:
Természetes, hogy vannak. A nem normálisaktól pedig nemsokára fogod kapni az üzeneteket :P
5/22 Mokyu! válasza:
Én inkább őrült vagyok mint normális de srác vagyok :D
6/22 anonim válasza:
szamodra mit jelent hogy normalis?
en ugy gondolom magamrol hogy normalis vagyok...
de mindenki maskepp latja, pl: egy rokker csaj bisztos azt mondana ram hogy hu ki ez a kocsog hogy nem szereti a rokkot. eleg szubjektiv hogy mit foglal magaba a normalis szo:D
(22 F)
7/22 anonim válasza:
Bocs, negyed egyig nem vagyok normális, majd írj utána. Vagy várj, mégse, asszem negyed kettőig. Oh, jó is hogy emlékeztettem magam, ideje visszatérnem a hígító inhaláláshoz.
8/22 anonim válasza:
vannak,bar kinek mi a normalis:D
9/22 anonim válasza:
Ilyen ostoba és semmitmondó kérdést normális ember nem tesz fel. Aki pedig pincsiként lohol beírogatni, hogy "én én én!", hátha imponál, annak a normálissága előtt le a kalappal...
10/22 anonim válasza:
Rocker lányként azt mondom, hogy nem feltétlen a hasonló stílusúak a normálisak. Ne ítéljünk már az alapján, hogy ki milyen zenét hallgat :D köszi
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!