11/17 anonim válasza:
Szar, mert itt csalódott emberek írnak. Egyébként meg leírhatatlanul jó érzés!
12/17 A kérdező kommentje:
sok rossz érzés ért titeket ezzel kapcsolatban mi?
2015. jan. 31. 10:52
13/17 anonim válasza:
Az, hogy nem kellesz a másiknak, hogy nem gondol Rád, nem jelentesz neki semmit, másokkal érzi jól magát. Minden jó dolgot, amit elképzeltél az életedbe, vele képzelted el, de ő meg nélküled képzeli el az életét. Más megkaphatja, Te nem -> féltékenység. Rossz még, hogy nem tudsz mit kezdeni Magaddal, mert más lány nem érdekel, sőt, semmi sem érdekel ilyenkor. Szerencsére a szerelem 2 év alatt elmúlik.
Illetve előnyös külsejű emberek életébe sok örömet visz azért a szerelem. Lányok jobban járnak vele, mert már egy átlagosan kinéző lánynak is jók az esélyei.
14/17 anonim válasza:
Ha nem lenne szerintem szar érzés, akkor most éppen a csodaszép és elsöprően intelligens barátnőmmel lennék, nem pedig itt múlatnám az időt.
Na további szép napot.
15/17 A kérdező kommentje:
Na szép napot... Akkot ne itt cseszekedj hanem mondjuk szerezz egy "csudaszépésintelligens" barátnőt. Ugy gondolom nem ilyen választ érdemlek. Na jónapot
2015. febr. 1. 09:31
16/17 anonim válasza:
Te se szerezgettél össze egy rakás barátnőt, ahogyan azt nekem ajánlod, kedves barátom, ha már itt ülsz a gépnél és kérdéseket írogatsz ki.
17/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok... És 12 évesen még nem nagyon akarok fiuzni. De azért kössz a tippet. Csak kiváncsi voltam hogyan írnátok le.. Meg érdekelt.
2015. febr. 1. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!