CSAJOKAT kérdezném, szerintetek ez milyen leszòlítò szöveg?
Figyelt kérdés
Szia épp fagyizni indultam,van kedved velem tartani? Meghívlak.
Ha bejön a srác,elmennétek vele? Vagy nagyon rossz szöveg?
2015. jan. 30. 23:34
12/25 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat. Hát az a 'szia cica van gazdád' szöveg sztem kiment a divatból,ezért gondolkozok vmi újon.
2015. jan. 30. 23:45
13/25 A kérdező kommentje:
Koszonom,es pontoztam a valaszokat:)
Hát 10 es azért mégiscsak megprobalom;)
2015. jan. 30. 23:47
14/25 anonim válasza:
Nyugodtan csajozzál de ne ilyen elcsépelt dumával, mert ezzel még ha be is jössz a csajnak csak elrontod az egészet. Találj ki valami értelmesebbet. Amint láthatod a válaszolókból kb 10 csajból kettő menne el ez azért nem a legjobb arány.
16/25 anonim válasza:
"Szia, épp fagyizni indultam, van kedved velem tartani? Nyalnék valamit. Aztán egy fagyit is":DDDDDDD
Amúgy nem vagyok csaj, de jól hangzik :D Lehet én is kipróbálom majd :D
17/25 A kérdező kommentje:
14es figyu figyelmedbe ajánlom a matekórát,mert hasznos. Nem 10 csaj volt. És fogadni mernék,h a válaszolók háromnegyede férfi,sőt biztos vagyok benne. Tehát köszönöm,és alkalmazni fogom.
2015. jan. 30. 23:53
18/25 anonim válasza:
Szerintem a válaszolóknak (akik szerint nem jó ez a szöveg) a nagyrésze nem is lány.
16-os ezzel a szöveggel inkább elrisztod a lányokat. Legalábbis én messze elkerülnélek.
19/25 anonim válasza:
Nem számoltam meg minden egyes válaszolót azért is írtam hogy körülbelül 10. Nyugodtan alkalmazd te döntésed. Lehet szerencséd lesz vele, de lehet csak a sokadik próbálkozásra jön össze. Ha meg bejössz a csajnak nagyon nem tudod elrontani, mindegy milyen szöveggel állsz elé, de ugye ezt nem fogod tudni előre, hogy bejössz e neki vagy sem.
20/25 A kérdező kommentje:
#18 koszonom
#19 na latod h normalisan is tudsz valaszolni:D
2015. jan. 31. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!