Miért van az, hogy egy srácnak se jövök be? 16l
Figyelt kérdés
Szerintem nem nézek ki rondán(170cm-52kg), és nem is vagyok az az üresagyú csaj (na ez kissé egoistán hangzott..).. miért nem kellenek a fiúknak az ilyen lányok?2015. jan. 30. 21:36
1/10 Unpredictable válasza:
Rengeteg oka lehet, de ennyi alapján meg nem mondom
2/10 anonim válasza:
talán olyan a kisugárzásod, vagy a személyiséged, hogy nem vonzó másoknak.
3/10 anonim válasza:
dumáljunk, aztán megmondom h csak szimplán hülyék vagy veled van vmi baj :) 17/F
(ez csak az én véleményem lesz, nem garantált h igazam is lesz)
4/10 anonim válasza:
16 évesen nem kötelező pasiznod. Nincs veled semmi baj, ne fixálódjál rá erre, majd minden jön magától.
5/10 anonim válasza:
mert biztos ocsmány vagy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
na jó nem :DD
6/10 gggTt válasza:
Szívesen beszélgetnék veled erről, hasonló cipőben járok csak én 22F...
8/10 anonim válasza:
mert nem tűnsz ki a tömegből. rengeteg olyan lány van, aki "nem néz ki rondán", valamivel ki kell tűnnöd közülük.
hogy hogyan tűnhetnél ki? ezt csak te tudhatod, (öltözködés stb..)
9/10 anonim válasza:
Mert okosabb vagy mint ők:D lehet csak egy okoskodót látnak belőled. Te legalább pont jó magas vagy:D nem a sok 150 magas lányok, lehet h ez se tetszik nekik, én az üresagyú helyett az üresfejüt írtam de nem kötekedni akarok:D van kedved beszélgetni?:D 16f
10/10 anonim válasza:
Rossz helyen keresgélsz, pl. szórakozóhelyen, tömegrendezvényeken.
Ilyen helyeken a legtöbben "vadászni" mennek, szóval ne lepődj meg ha csak AZT akarják tőled.
Nálam pl. abszolút nemszámít hogy kitűnsz-e a tömegből, nem ez a lényeg. Az meg úgyis kiderül hamar hogy nem vagy üresfejű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!