Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, szerintetek mennyire...

Fiúk, szerintetek mennyire visszataszitó, ha egy lány egy bulin cigizik, iszik? 16L

Figyelt kérdés

#cigaretta #lánz
2015. jan. 30. 21:00
1 2
 11/20 TallandThin Boy ***** válasza:

Hát számomra ez az egész téma visszataszító, nem iszok, nem cigizek és nem bulizok. Volt idő, amikor cigiztem, de soha többé nem akarok, egy undorító szar dolog.

Szóval igen visszataszító, de nem akarok prédikálni, mert a fiatalság nem a szentfazékságról szól.

2015. jan. 30. 21:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Mivel nem iszok és nem dohányzok ezért mindkettőt elítélem.

Főleg mert a mai fiatalok menőségből isznak és nem azért hogy jól érezzék magukat.

Igaz 18 vagyok, de egyszer nem tudtam magam részegre inni mert utálom az alkoholt, másrészt pedig soha nem próbáltam ki a cigit.

És ha azt hinné valaki hogy egy ronda kövér kocka vagyok az téved.

18/F

2015. jan. 30. 21:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a pia még oké, hiszen aki már bulizni megy lecsúszik valami már csak a hangulat hevében is.

Viszont a cigit ki nem állhatom. Olyan büdös leszel utána hogy az nem igaz.

Fiúnál sem jó ha cigizik, de lányoknál meg végképp.

2015. jan. 30. 21:49
 14/20 Vad-Ász ***** válasza:

A cigiseknek büdös a szája meg mindene.

Undorodok azoktól a lányoktól akik cigiznek.

nemértem miért akar mindenki nagylány lenni a cigizéssel,...jah igaz mert AZ MENŐ..pedig k*rvára nem az

2015. jan. 31. 00:35
 15/20 demonlord90 válasza:
nemcink!
2015. jan. 31. 01:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Bulin?...inni lehet de csak mértékkel.te se akarnál valami idegen mellet kelni holnapra vagy inkább az árokban xd mértékkel lehet inni.

De nálam a cigi az kizáró ok.

2015. jan. 31. 08:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha annyira leissza magát, hogy utána oda adja az apja hitelkártyáját és megmondja a pin kódját akkor nem
2015. jan. 31. 09:05
 18/20 anonim válasza:
Egyaltalan
2015. jan. 31. 11:10
 19/20 anonim ***** válasza:

én nem értem minek EGYÁLTALÁN cigizni. Főleg a kérdező aki elmondása szerint nem "menőzésből" csinálja. akkor mi a tökömnek?

nekem mind1, és persze ettől nem fogsz feltétlen 2 év múlva tüdőrákban meghalni,, de egészségesebb se leszel tőle az fix. És ja urva büdös, már tapasztalatból is tudom, egyszer egy lánnyal találkoztam, kb fél-3/4 óránként menni kellet cigizni, néha félreértettem hogy hova akar menni, azt rákérdezek hogy ez meg ez? mondom cigizni... ja jó...

röhej volt, még csak nem is barátnő volt vagy bármi, de amúgy baromi büdös volt amikor a közelembe hajolt, a fogai full sárgák [persze ez is sok mindentől lehet, meg nem lesz feltétlen az ha akár 1 szálat is elszívsz de na] szóval ja, szerencsére neki sose volt a pénz a mobilján én meg nem is kerestem többet.

Azért úgy eléggé lerontotta az összképét, ez se feltétlen igaz mindenkinél, talán valakinek jól áll [ami nem ok rá], de valakinél viszont még jobban gáz mint alapból. Most nálad melyik nem tudom innen.

2015. jan. 31. 11:55
 20/20 anonim ***** válasza:

kb minden lány ezt csinálja, aki elmegy buliba...a cigit hagyd el, mert észre se veszed és már hétköznap is kimész rágyújtani

-én anno mindig kikísértem a haverokat suliban szünetekben, mert jó társaság, olyan dolgok at beszéltünk meg, amiket máshol nem, de nem gyújtottam rá

2015. febr. 8. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!