Nagyon felszínes dolog, hogy azért nem akarok többet valakitől, mert el van hízva?
Szokásos történet, isemrkedés, képet nagyon nem láttam róla, mert úgy voltam vele, előbb megismerem, ha nincs bennünk sok közös, akkor ugye minek erőltetni. Aha, csak a találkozókor kiderült, hogy legalább egy erős 10-15 kiló plusz van rajta... Oké, hogy nem minden a külső, meg én se vagyok egy fitness reklámarc (abszolút átlagos testalkatom van), de nem tudok semmi vonzót találni egy elhízott emberben. Egyrészt igénytelenségnek tartom, hogy valaki elhagyja magát, másrészt lustaságnak, hogy nem érdekli, hogy leadja a sok plusz kilót.
Mással is volt ilyen, hogy totálisan kiábrándult így valakiből ismerkedés alatt?
Tapasztalat alapján egy teltebb, husisabb lány is fog találni olyat, aki ezt elfogadja, nem számít neki. Sőt, sok férfi számára ez külön zsáner és kimondottan ezt szereti. Nem csak elvétve, százból egynek kell majd, hanem megkülönböztetés nélkül, ugyanúgy. Ezzel szemben, egy túlsúlyos vagy látványosan vékony férfi nehezen fog párt találni, mert bár lesznek olyanok, akiknek az ilyen nem számít, a többség mégis a magas és kisportolt, karon és mellkason is izmos férfiakért van oda.
Gyengébbek kedvéért, többség nem azt jelenti, hogy mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!