Nem akarok kapcsolatot de mindenki engem bombáz, mit tegyek
hogy leálljanak? Unom a lerázós szövegeket!
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, egy számomra hatalmas csalódáson vagyok túl. Nem akarok semmiféle kapcsolatot, csak barátkozni, bulizni, jól érezni magam. Rengeteg barátom van de; a barátnőimben nem bízok, irigyek, kibeszélnek nem őszinték velem, a fiú barátaimból pedig 10ből 9 egy idő után bepróbálkozik, szerelmet vall, aztán megsértődik hogy azt mondom nem, az az egy is csak azért nem mert meleg vagy van nője. Elegem van, belefáradtam már, ez megy egy éve és unom. Mit tegyek? Barátnőzni kéne inkább de semmi esélyem mert kinéznek a lányok maguk közül, nem fogadnak be. NEm vagyok se pattanásos se kövér se csúnya. Vékony derekú fekete hajú lány vagyok kellő önbizalommal, semmi nicns bennem/rajtam ami gátolhatna. Mit tegyek?
hízz meg, egyél sok zsírosat csúfulj be... a pasik ilyenek... be fognak próbálkozni..
2015. jan. 30. 19:40
4/13 anonim válasza:
Feküdj le velem, utána hallani sem fogsz rólam!
2015. jan. 30. 19:41
5/13 anonim válasza:
Biztos nagyon meredek lesz amit mondok, főleg nőként nehéz lesz feldolgozni a gondolatot, de mi lenne, ha ŐSZINTE lennél?
2015. jan. 30. 19:42
6/13 anonim válasza:
szia járúnk?
Komolyra véve: az, hogy kibeszélnek, nem magától jön, ahogy írták korábban, mindennek van háttere. Ha úgy érzed, hogy ők nem nyújtanak kellemes társaságot, csak negatívat tudsz emlegetni róluk, akkor meg érdemes új barátokat keresned.
2015. jan. 30. 19:42
7/13 A kérdező kommentje:
1. Megvolt
2. Sok mindent megtennék, de hogy elcsúfítsam magam teljesen kizárt :)
3. Senkinek nem fogom csak úgy odaadni magam. Én nem az a lány vagyok. És gyűlölöm ezt a fajta gondolkodást a férfiak részéről, hogy feküdjünk le csak úgy, mert jó, mert ez nem lehet jó.
2015. jan. 30. 19:44
8/13 A kérdező kommentje:
Bocsi elszámoztam
2015. jan. 30. 19:45
9/13 A kérdező kommentje:
5. nem értem miért mondod, én mindig a legőszintébb voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.