Ma a strandon (Balaton) láttam egy nagyon jó csajt, rikító zöld bikiniben. Sajnos nem tudtam szóba elegyedni vele, ha véletlenül látja a kérdésemet, írjon!?
Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 17:55
2/9 anonim válasza:
Ilyen időben zöld bikiniben? Szerintem kanadai volt, vagy norvég, így nem valószínű, hogy el fogja tudni ezt olvasni.
3/9 opened paradise válasza:
Az kérlek szépen Schirilla György volt :D
4/9 anonim válasza:
Ha most bikinibe volt akkor verd ki a fejedből, mert tuti kettyós :D
5/9 A kérdező kommentje:
Rajtam fekete rövid úszónadrág volt,zöld úszósapkaszerűség,ha ez segít valamit.Törölközőm nem volt,mert ebben a melegben megszáradok gyorsan a levegőn,így nem szoktam vinni magammal.
2015. jan. 30. 17:59
7/9 anonim válasza:
Oroszországból jöttél? "ebben a melegben megszáradok gyorsan a levegőn" ez a 0 fokos kánikula én se értem, hogy bírom :D
8/9 Gőgö$_Gúnár válasza:
Kicsit hamarabb is feltehetted volna a kérdést, nem fél évvel az esemény utàn
9/9 anonim válasza:
Fú izzadok, olyan meleg van, öcsém mínusz 2 fok megsülök... Ilyen kánikulában hogy mentén ki? Én már a betonhoz olvastam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!