Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszek neki vagy nem? (Bővebb...

Tetszek neki vagy nem? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Hmm hol is kezdjem .. Az egész 2evvel előbb kezdődött amikor udvarolt nekem egy fiú , eleinte o maga se es a modora se tetszett miszerint meterekrol kiabált nekem h gyere ide , szép vagy persze nemhogy odajött volna , a dehogy.. 1 év után durvult a szituáció , lett egy barátnője aki ha mellete volt leribanzozott (pedig en semmit nem tettem) amikor meg nem volt ott a barátnője akkor kezdődött a szép vagy add meg a számod stb ... En persze nem küldtem el a .. Soha mert nem vagyok olyan , lehet ez lehetett a gond vagy nem? Bár en se voltam benne soha biztos hogy tetszik vagy nem , a szüleim nagy befolyasolassal hatottak ram ezügyben miszerint nem járhatok "kissebsegivel" (pedig nem látszik a fiún de tudom hogy van benne) mostani évre elég csend lett se o se a barátai nem szólnak semmi (mert persze egyedul nemjó móka csak többen ..) szerintetek tetszek meg neki vag nem? Megéri újra próbálkozznom beszélni valahogy vele vagy nem? Segítsetek kérlek ., lány vagyok 14, tudom nem kene ilyen idősen ilyennel meg foglalkozni de kiváncsi vagyok, negatív válaszok kíméljenek ! Köszönöm!
2015. jan. 30. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért az ilyen bunkó parasztok kellenek nektek, lányok? Nyíltan ler i bancoz stb, neked mégis ő kell. Miért?
2015. jan. 30. 15:00
 2/8 anonim válasza:
c igánnyal sose járj. Hidd el! SOSE!
2015. jan. 30. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Megérdemled
2015. jan. 30. 15:15
 4/8 A kérdező kommentje:
1. : nem azt mondtam hogy szerelmes vagyok az ilyen fiúkba , max csak tetszik de az undorító modora nagyon nem jön be
2015. jan. 30. 15:35
 5/8 A kérdező kommentje:
2.; nincs velük semmi bajom , de lehet tényleg igazad van , a szüleim is mindig ezt mondjak
2015. jan. 30. 15:37
 6/8 A kérdező kommentje:
3.: üzibe kiváncsi vagyok hogy miből gondolod ezt igy hogy nem is ismersz , meg nem is írtam semmi olyat , várom . koszi koszi
2015. jan. 30. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle
2015. jan. 30. 15:43
 8/8 A kérdező kommentje:
7.: nem vagyok dumálos típus sőt nem azt mondom hogy felek tőle de nem tartom jo ötletnek ezt meg aztan nem teszem magam nevetségessé ha netán meg se tetszek neki, de azért koszi a választ
2015. jan. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!