Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sulin kívül hol lehet normális...

Sulin kívül hol lehet normális, értelmes 16-18 éves lányokkal ismerkedni? 18/f

Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Utca, megállóban, villamos, busz, szórakozó helyek stb..
2015. jan. 30. 00:52
 2/5 anonim ***** válasza:
itt. én majdnem ilyen vagyok:D
2015. jan. 30. 00:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Könyvtárban.
2015. jan. 30. 05:56
 4/5 anonim válasza:

Valaki írta, hogy könyvár, gyakran megyek könyvtárba, de eddig még nem sikerült olyan emberrel találkoznom, aki hajlandó beszélgetni...

Egyébként a kérdés tényleg jó. Én is bajban vagyok ezzel, bár én a lányos oldalról nézem. Az emberek bizalmatlanok és nem szívesen beszélgetnek még ismeretlenekkel az utcán vagy buszmegállóban, tehát így meg főleg nehéz. Én azt mondom kifejezetten nincs ilyen hely, de ha úgy hozza a sors, bárhol találhatsz ilyen lányokat. Ezzel most nem hinném, hogy sokat segítettem, de legalább tudod, hogy nem vagy ezzel egyedül és a lányok sem tudnak 16-18 éves normális, értelmes fiúkkal csak úgy, egy konkrét helyen ismerkedni. :)

16/L.

2015. jan. 30. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit te keresel olyan nincs.
2016. máj. 11. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!