Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan írjak rá egy lányra...

Hogyan írjak rá egy lányra facebookon?

Figyelt kérdés

Nem ismerjük egymást és a "való életben" nem tudnék odamenni hozzá mert nem találkozunk. Így marad a facebook.

Arra gondoltam, feltennék valami kérdést, mondjuk egy ilyen "would you rather" típusút. Például, ha élete végéig csak egy filmet nézhetne, akkor melyik lenne az, és felajánlok valami lehetőséget. Mit gondoltok? Vagy mit írjak neki?

(Ez a szia hogy vagy nem hinném hogy jó ötlet, nem vezet sehova. Meg az sem, ha leírom neki, hogy szeretném megismerni. Egy félig-meddig közös ismerősömtől hallottam, hogy amiatt panaszkodott, hogy azt nem szereti.)

2015. jan. 29. 19:55
 1/6 A kérdező kommentje:
ja, azt lefelejtettem, hogy 22/F vagyok ő meg 18/L, ha ez valamit segít még
 2/6 anonim ***** válasza:
A klaviatúrát javaslom erre a célra, bár az sem baj, ha érintőképernyő-párti vagy :)
 3/6 anonim ***** válasza:
"Szia! Laci vagyok, Te?"
2015. jan. 29. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:

-Szia

-Szia

-Mizu?

-Semmi, veled?

Na így ne :D

2015. jan. 29. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
jha biztos díjazná, ha feltennél neki egy ilyen kérdést, ... elképzelem a szitut. hazamegy, bekapcsolja a gépet látja, hogy új üzenet, megnyitja és egy ilyen fogadja: ha életed végéig lenne egy film amit nézned kéne melyik lenne az? kb gondolhatod, hogy nem vágná le azt, hogy azért írsz ilyet, mert próbálsz hozzá közelebb kerülni, másrészt szerintem egyből elkapálnád magad előtte. De isten ments, hogy én beleszóljak! ez csak az én véleményem, csináld úgy ahogy szerinted helyes! 22 évesen tényleg nem tudod, hogy kezdj bele?
2015. jan. 29. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Örömmel értesítjük, hogy megnyerte Brad Pittet. Inkognitójának megőrzése céljából természetesen másik fejet visel. (küldöd a fejedet tartalmazó képet). Oszt kész :-)
2015. jan. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!