Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyennek tűnök első látásra?

Milyennek tűnök első látásra?

Figyelt kérdés

-a képen én vagyok

-így szoktam mosolyogni

-nincs lófejem..mivel ember vagyok

-19 éves vagyok

-tisztában vagyok azzal hogy nem vagyok annyira szép.

-nem vagyok beképzelt

-egy szimpla értelmes véleményt kérnék és nem kritikát

köszönöm

[link]

2015. jan. 29. 14:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

aranyos vagy

36f

2015. jan. 29. 17:15
 32/35 anonim válasza:
100%
Szép, helyes vagy. A szemeid pedig egyszerűen gyönyörűek, kifejezőek. Nem a külsőt nézem egy lánynál de nálad ez megfogott. :) *-*
2015. jan. 30. 13:06
 33/35 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép vagy...hagy ne essek túlzásba,gyönyörű vagy!:)23F
2015. febr. 8. 20:13
 34/35 anonim válasza:
100%

szép vagy, nincs lófejed, én nem szeretem a lófejű lányokat, de te nem vagy az, tetszel. Ha nem lenne párom és lehetőségem lenne tuti bepróbálkoznék nálad, persze nem itt ha személyesen egyszer összefutnánk, nem vagyok perverz aki itt zaklat mindenkit, mint a legtöbben :D Szóval legyen egy kicsit több önbizalmad, de azért maradj szerény, egy szép lány vagy, szerencsés az a férfi aki megkap, persze ha normális belső is társul hozzá, mert a külső nem minden. Tehát külső alapján a legtöbb férfinek bejössz, ahogy valószínűleg a sok perverz már rengeteg privátot küldött.

26/f

2015. febr. 8. 20:30
 35/35 anonim ***** válasza:
Első látársa beléd szerettem, Renáta.
2015. febr. 16. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!