Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szólna a tesco-s "van...

Mit szólna a tesco-s "van club kártyád? " csaj ha amikor megint elém áll akkor lekapnám? (Vagy legalábbis megpróbálnám)

Figyelt kérdés

Remélem tudjátok miről van szó. Tesco-ban a bejárat mellett szokták "feltartani" az embereket nagyon szép fiatal lányok hogy "kapok ezer pontot a klub kártyámra"

Persze nyilván le kell hozzá paktálni valami bankhoz.

De itt most nem ez a lényeg hanem hogy ha megint jön akkor megpróbálok adni neki egy puszit vagy többet is ha hagyja.

2015. jan. 28. 19:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ciki..de nem igazán érdekel a dolog...Tettlegesség?? Nem mondtam hogy lefogom és majd erőszakkal megcsókolom, hanem épp olyan sebességgel amiből ha akar könnyen kitérhet, pfúú nem gondoltam hogy ezzel a kérdéssel ilyen agressziót tudok kiváltani..:) Jó hogy nem megjósoljátok hogy előveszi a 9mm-est és agyonlő
2015. jan. 28. 20:09
 12/18 anonim ***** válasza:
ne értsd félre, én utálom a hostesseket mint a sz*art! volt egy ismerősöm aki pénteken, szombatonként főiskola mellett ilyen gagyi hostess melót végzett és iszonyatosan utálta, mert előírták neki, hogy mosolyogni kell, de mivel jó csaj volt ezért az összes szerencsétlen bepróbálkozott. szóval ha rá akarsz tenni egy lapáttal a club cardos csaj nyomorára (ha esetleg nem volna elég, hogy ilyen sza*r munkája van) akkor próbáld meg lekapni :D
2015. jan. 28. 20:15
 13/18 A kérdező kommentje:

Azért azt én nem mondanám hogy olyan szar munkájuk van.

Nem pontosan hogyan működik de ugye van ez a kapsz ezer pontot a kártyádra szöveg, de ahhoz nyitni kellett a budapest banknál egy számlát sok papírt kitölteni és szerintem nekik ebből valami részesedésük van mert ami mézes mázas szart leadtak azt már nem lehet egyszerűen utánozni, szóval szerintem nekik is fűződik valami féle érdekük hogy szóba álljanak velük az emberek máskülönben leszarnák.

2015. jan. 28. 20:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Szóval kétségeim vannak a nyomorukat illetően..persze nem tudom a te ismerősöd mit csinált lehet az más volt-.
2015. jan. 28. 20:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Velem olyan papírokat is aláírattak a múltkorjában hogy apámmal ment vissza "hatástalanítani" a szerződést ami szarokat aláírtam :D
2015. jan. 28. 20:40
 16/18 A kérdező kommentje:
*mentem vissza
2015. jan. 28. 20:40
 17/18 anonim ***** válasza:
az teljesen más volt, ő danone actimelt kóstoltatott meg csokit stb...
2015. jan. 28. 20:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert már az ajtóban is a klub kártyámat stírülte..volt már olyan valóban amelyik csak kóstoltatni akar, de az szóba sem hozott semmi féle klub kártyát.
2015. jan. 28. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!