Mit szólna a tesco-s "van club kártyád? " csaj ha amikor megint elém áll akkor lekapnám? (Vagy legalábbis megpróbálnám)
Remélem tudjátok miről van szó. Tesco-ban a bejárat mellett szokták "feltartani" az embereket nagyon szép fiatal lányok hogy "kapok ezer pontot a klub kártyámra"
Persze nyilván le kell hozzá paktálni valami bankhoz.
De itt most nem ez a lényeg hanem hogy ha megint jön akkor megpróbálok adni neki egy puszit vagy többet is ha hagyja.
Azért azt én nem mondanám hogy olyan szar munkájuk van.
Nem pontosan hogyan működik de ugye van ez a kapsz ezer pontot a kártyádra szöveg, de ahhoz nyitni kellett a budapest banknál egy számlát sok papírt kitölteni és szerintem nekik ebből valami részesedésük van mert ami mézes mázas szart leadtak azt már nem lehet egyszerűen utánozni, szóval szerintem nekik is fűződik valami féle érdekük hogy szóba álljanak velük az emberek máskülönben leszarnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!