Van itt idősebb érett férfi aki szeretne mar csaladot normalis feleségnek valò nőt és gyereket?
Sziasztok. Olyan férfit keresek aki 24-34 év között van szeretne mar az elmondottakat (tudom nem mindem a külső és nem is az a lényeg) de lehessen vele megjelenni ha ertitek :-D ?!
22/L
Kedves 10!
lemertem volna írni ha így gondolnam ahogy az elso mondatodba írtad. De pont azert mert relativ a jokepuseg nem irom. A ki ezetre valo utalasom csupan annyit takar hogy mivel egy szep igenyes nonek tartom magam szeretnek olyan ferfit aki azert ferfi ;)
Meglep, hogy 22 évesen már családalapításon gondolkozol, mármint azért lep meg, mert a "mai lányok" többsége - meglátásom szerint - akkor kezdenek élni és a harmincasok rettegnek attól, hogy "jajjj család lesz és nem lehet majd bulizniiiiiiii, de rossz lesz"
Én férfiként nem voltam ilyen soha.
33F
Attól, hogy valaki nem szeretne gyereket meg csilivili esküvőt meg házassági papírt, attól még lehet érett.
Van akinek ez nem kell és nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!