Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyeim, szerintetek melyik...

Hölgyeim, szerintetek melyik férfi a rokonszenvesebb?

Figyelt kérdés

Első férfi:

- 874 ismerős

- arcképre 121 lájk, 20-30 komment női csöpögés, olvadás, haverok fikázása

- klasszikus, lerágott csont viccekre 31 lájk

- szülinapra 271 ismerős bejegyzéstétel az adatlapra

- névnapra 163 ismerős bejegyzéstétel az adatlapra

- Youtube videóra 41 lájk és 10-20 komment zenére csöpögés, olvadás

- kétévente nyertes tippmix szelvény feltöltése (nyert 118 ezer forintot, de két évig beleölt több mint félmilliót, bár az nem kerül ki), és erre 120 lájk, majd 50-60 komment, hogy micsoda mázlista

- ritkán látott havernővel együtt pózerkodás a romkocsma retyójában, ájfón, maszatos retyótükör, vécépózi, 180 lájk

- elégséges egyetemi tantárgyjegy (negyedjére összehozta), 130 lájk

- minden hétvégén 8-10 ismerős társaságában az országban mindenfelé a legkülönb bulikon részvétel, bejegyzésben megjelölés, 10-15 elmosódott kép kiposztolása, 110 lájk, 90 komment arról, hogy mekkora buli volt és hogy szétcsapták magukat

hetente átlagosan 20-30 poszt

Második férfi:

- 57 ismerős

- profilképre, arcképre 44 lájk

- nagyvilágról, külpolitikáról, gazdaságról stb. szóló hírek posztolása, 35 lájk, 70-80 kommentben ismerősökkel véleményformálás, kulturált vita

- Youtube videóra 20 lájk, régi osztálytársak kommentjei, a régi szép időkre emlékezve

- szülinapkor és névnapkor falra posztolás lehetőségének kikapcsolása

- sikertelen és sikeres egyetemi vizsgákról egy-két poszt, 10 lájk, kurzustársakkal 30-40 kommentben részletes megbeszélés a tapasztaltakról

- hetente átlagosan 1-2 poszt

Nem, nem buggyantam meg, nem velem van a baj, ugyanis manapság már Facebook-lájkban mérik a férfi népszerűségét.

2015. jan. 26. 21:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10: Minden nőnek számítanak a lájkok. Úgy mint az egzisztencia és a külső is, csupán inkorrektek bevallani még maguknak is. Egy FB profil akár valódi képet adhat az adott férfi személyiségéről, nem? Ha kap 300 lájkot, biztos nem valami bot, vagy kamu profil nyomkodja a gombot...
2015. jan. 26. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Ott hibázik az elméleted kedves kérdező, hogy nem mindenki ugyanannyit, és ugyanarra használja a facebookot. Valaki tényleg nem érez késztetést arra, hogy betagelje éppen hol bulizott, illetve milyen vizsgán ment át, hihető?
2015. jan. 26. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
de...mit számít az? ilyenkor azoknak akik belájkolja ismerik kb. a 20%-át a többi ilyen habi ismerős. Ez nem egzisztencia. Ha van pénzed, zsíros állásod, kocsid na az az. ha ez nincs kitörölheted a lájkjaiddal.
2015. jan. 26. 21:56
 14/18 A kérdező kommentje:
A kérdésem pusztán a FB profil alapján történő szimpátia kiváltásáról ill. nem kiváltásáról érdeklődik. Nyilvánvalóan sokkal többen rajonganak az első férfiért, nem? :D Nem tudom, mi nem érthető ezen.
2015. jan. 26. 21:59
 15/18 dep25 válasza:
Ez most olyan pl.: nekem 110 ismerősöm van facebookon, azonban való életben 10x több embert ismerek és ennek 80%-a fenn van facebookon,egy helyre járunk bulizni beszélgetni is szoktam velük jókat röhögünk,de valahogy nem érzem magam késztetve hogy megjelöljem,ha akar megjelöl ha nem-nem pont leszarom.És posztolni se szoktam, képeket lájkolni meg végképp mert nem érdekel ez az álszent világ amikor mindenki a szépet és a jót rakja fel,hogy hű de csili vili minden frankó happy forever, miért nem rakja fel azt amikor otthon elront valamit és a faterjától kap egy jó nagy pofont,ja hogy nem szokott kapni és nincs megnevelve,na ez a baj kérem.
2015. jan. 26. 22:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez baromság
2015. jan. 26. 22:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Harmadik férfi: vagy nincs facebook profilja, vagy van, de csak távoli rokonokkal/régi barátokkal kapcsolattartási célból, és MAGASRÓL lesz@rja az egész hóbelebancot.

23/N

2015. jan. 26. 23:12
 18/18 anonim ***** válasza:

57 ismerősből nem valószínű, hogy 44-en belájkolják a profilképét, de legyen ez a legkevesebb. Nekem igazából egyik se szimpatikus ennyi alapján. Az első szinte biztos, hogy randin is a telefonját nyomkodná, de a másikat se értem teljesen, hogy minek posztolgat hetente, miért kommentben beszélget, és minek tiltja le, hogy posztolhassanak az üzenőfalára (ha már csak 57 ismerőse van, azok között nem nagyon lehet olyan, aki nem közeli).

Miért nehéz megérteni , hogy nem csak 2 véglet van...

2015. jan. 26. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!