Miért kosaraz ki minden lány?
27 éves vagyok, és még soha nem volt egy barátnőm se. Még csak nem is szexeltem, tapasztalatlan vagyok.
Pedig mindenhonnan azt a visszajelzést kapom (főleg nőktől), hogy egy nagyon jólelkű, udvarias, család centrikus pasi vagyok.
Idősebb nők (50-60 évesek) sokszor mondják, hogy ha most lennének fiatalok, semmi pénzért nem engednének veszni, ha a pasijuk lennék.
Ennyire meglátszik a közeledésemből és a szavaimból, hogy tapasztalatlan szűz vagyok? :(
Tényleg csak a prostizás a megoldás, ahogy sokan tanácsolták? :(
figyelj!
A prostizás nem utolsó utáni dolog. Nem tudom miért, de megváltozik a kisugárzásod. Kapd össze magad, és merj egy jót...
Lehet nekem van defektem, lehet a világ ferde, nem tudom.
Egyszerűen úgy érzem, hogy most már amiatt vagyok ingerült és lehangolt, hogy nincs kit átölelni éjszaka.
Persze a testi dolgokra is nagyon vágynék már, de az számomra jobban hiányzik, hogy legyen kit átölelni éjjel, és legyen ki mellett ébredni. :(
És szerintem nincsenek is nagy elvárásaim. (Buta plázacicákat nem csípem. Ennyi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!