Nektek sikerült már valakivel megismerkedni Tinderen?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 17:37
1/5 anonim válasza:
Nem. A legtöbb csaj ott qva (küldi is első üziben a fizetési feltételeket), vagy Adonisz sem lenne elég jó nekik...
2/5 anonim válasza:
Én ott szavazok minden csajra,aki kicsit is bejön :)
2-szer már jelzett a rendszer hogy kölcsönösen szavaztunk egymásra, aztán írtam neki üzenetet. De mikor legközelebb beléptem már nem jelezte valamiért sem az üzenetet, sem a kölcsönös szavazatot
3/5 anonim válasza:
Én pár napja használom, eddig 9 egyezésem volt, ebből 4 írt vissza, de folyamatosan senki sem ír.
4/5 anonim válasza:
Én kíváncsiságból töltöttem le, több sráccal is beszélgettünk, és az egyetlennel, akivel randira mentem, már egy párt alkotunk és nagyon jól megvagyunk. Néha csodás dolgok is kisülhetnek az ilyen véletlenekből :)
5/5 anonim válasza:
Többekkel alakult ki tartalmas beszélgetés, randim még nem volt, de nem régóta használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!