Csak nekem kezd rohadtul elegem lenni abból, hogy mikor felhozzák az ázsiai pasikat, akkor egyből elkezdik, hogy kicsi ott "lent".
Tudom. Akármennyire is agyon istenítitek pasik azt a kis szerszámot, a világ nem körülötte forog. És nem, nem mindenkinek kicsi.
Illetőleg: Én is sokkal jobban kedvelem a távol-keleti fiúkat, de nem szabad görcsösen keresni őket. Sok azért fél ismerkedni magyarokkal (akarom mondani, fehér rasszúval), mert úgy gondolja "csak" azért kell, mert hogy ázsiai és a csaj kpop/anime rajongó. És sokszor jogosan gondolják. De ha kerül az iskoládba, baráti körödbe egy, és meg is kedveled, összeismerkedtek, akkor talán lehet valami. Előbb, mint itt, szerintem. :) De azért szurkolok.
Ezen az Arnoldos nevű felhasználón iszonyatosan felvisitottam.:DDDDDDDDDDDD
Amúgy 15 évesen ne akarj ázsiai fiút. Most tényleg iszonyatosan szépek a videoklipekben, de nekik NEM TE fogsz kelleni.
De egy kínait találhatsz mert ők azért alacson lécet tartanak. De koreairól ne is nagyon álmodozz, vagyis álmodozhatsz, de ne hidd, hogy olyanok az itteni koreaiak mint a kis idoljaid. :)
20\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!