Szerintetek mennyire alkalmas ismerkedésre/társkeresésre ez az oldal?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 20:52
11/20 anonim válasza:
Volt néhány normális csaj, velük még mindig beszélgetek, volt, aki összejött volna velem, ha nincs a távolság, volt, akivel személyesen is találkoztunk, de ők voltak kevesebben, a többség kapásból hárított, rendszerint hülye indokokkal, esetleg úgy lépett le, hogy egyik nap még azt írta, jó velem beszélgetni, hogy értékeli az érdeklődésemet stb., aztán meg semmi hír róla.
12/20 Pain for Pleasure válasza:
Simán, csak kell hozzá szerencse is. Sok a rendes ember, a hülyéket ki kell szűrni, illetve a távolság is sűrűn közbeszól.
13/20 anonim válasza:
Szerintem lehet itt ismerkedni. Találtam már néhány normális embert csak a távolság miatt nem jött össze semmi :).
14/20 anonim válasza:
Valószínűleg jobban, mint a társkeresők. Én is beszélgettem már itt nem egy értelmes emberrel.
15/20 anonim válasza:
nem az a kérdés, hogy az oldal mennyire alkalmas, hanem az, hogy te mennyire vagy alkalmas...
elvégre ahol nő van, ott lehet...
16/20 anonim válasza:
Alkalmas, ha fiatal vagy, mert itt többnyire fiatalok vannak.
Mivel nem t.kereső, így nincs is az, hogy mindenkivel csak t.keresés céljából tudsz ismerkedni.
A perverzeknek meg egyszerűen nem írsz vissza.
17/20 anonim válasza:
itt ismertem meg a felesegem
a dolog titka hogy nem eroltetett ismerkedessel kell kezdeni.
18/20 anonim válasza:
Eddig 1 normális emberrel beszéltem,remélem akad több is. 17/L
19/20 anonim válasza:
én itt vesztettem el a szüzességem haggyad már
20/20 anonim válasza:
Épp ezen az oldalon kószáltam amikor a nejem rajtaütéssel győzött.Sok izgalmas kérdésre lehet bukkanni,de sajnos kevés az őszintén író........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!